Armayı öpen Serdar Aziz'den açıklama!

Fenerbahçe'nin Göztepe'yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın öncesinde armayı öpen Serdar Aziz, konu hakkında konuştu.

Armayı öpen Serdar Aziz'den açıklama!
Armayı öpen Serdar Aziz'den açıklama!
GİRİŞ 03.02.2019 10:34 GÜNCELLEME 03.02.2019 10:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'ye açıklamalarda bulunan Serdar Aziz, Fenerbahçe armasını taraftarın isteğiyle öptüğünü ve bundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

 

 

"İÇİMDEN GELEREK ÖPTÜM"

Serdar Aziz, "Mutluyum tabiki taraftarımızla buluştuk. Evet taraftarın bir isteği vardı. Ben de içimden gelerek Fenerbahçe armasını öptüm." ifadelerini kullandı. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 12
  • Cemil 5 yıl önce Şikayet Et
    amma abarttınız meseleyi, bazı kanallar spor programı değil sadece dedikodu yapıyorlar, bu oyuncuları hedef tahtası haline getiriyorlar.
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    GS nin armasını öpmesinde, kimin armasını öperse öpsün umurumda değil. Kim parayı verirse onun düdüğünü öttürecek elbette. Fenere hayırlı olsun.
    Cevapla
  • taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    size de yıllık 2 milyon euro parantez aç Türk lirası ile 12 trilyon verseler Arma değil flamasini da opersiniz şunu kabul edin artık bu adamlar para için oynuyorlar bedevaya oynayan futbolcu gördünüz mü hayır yok öyle bir örnek
    Cevapla
  • ademoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarın bir gün gelir ve bunlar karşına çıkar ve çok pişman olurdunuz oğlum. Sen bir elemansın kimle anlaşırsan onun kılıcını sallarsın yarın kim paranı verirsede onun kılıcını sallarsın.
    Cevapla
  • nihat88 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru tespit.Bizde profesyonellik yok.Yarın bir başka takıma gideceğini düşünemiyorlar.Ondan sonra öyle bir şey yapmadım derler.
    Cevapla
  • Trabzonlu Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güneşin çöpleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle