Fenerbahçe, Tolgay Arslan'ı resmen açıkladı

Fenerbahçe, Tolgay Arslan ile 3,5+1 yıllığına anlaştığını açıkladı.

Fenerbahçe, Tolgay Arslan'ı resmen açıkladı
Fenerbahçe, Tolgay Arslan'ı resmen açıkladı
GİRİŞ 31.01.2019 18:24 GÜNCELLEME 31.01.2019 18:42
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Tolgay Arslan'ı kadrosuna kattığı resmen açıkladı. Sarı-lacivertliler, Tolgay ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan başarılı orta saha oyuncusu Tolgay Arslan resmen Fenerbahçe'de. Sarı-lacivertliler, resmi intetnet sitesinden yaptığı açıklama ile Tolgay'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, bonservisiyle transferi konusunda anlaşmaya vardığı 28 yaşındaki futbolcu ile 3.5 sezon ve sonrasında da 1 sezon opsiyonlu olmak üzere sözleşme imzaladı. 

Tolgay Arslan kariyerinde Hamburg, Alemannia Aachen ve Beşiktaş formaları giydi. 16 Ağustos 1990 Almanya doğumlu olan Tolgay orta sahada görev yapıyor. Başarılı futbolcu Beşiktaş ile 131 resmi karşılaşmada görev aldı ve 3 kez gol sevinci yaşadı. Siyah-beyazlılar ile bu sezon 8 lig, 8 de UEFA Avrupa Ligi'nde oynayan 28 yaşındaki futbolcu, 1 kez gol sevinci yaşadı. 



"FORMAYI İLK GİYDİĞİMDE GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ"

Transferin açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunan Tolgay Arslan; "Hocamın, başkanımın, yöneticilerin büyük emeği var. Onlara çok çok teşekkür ediyorum. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Formayı daha önce giymiştim ve gözlerimden yaş gelmişti. İnşallah futbolu burada bırakacağım. Fenerbahçe'ye savaşçı bir oyuncu geldi diyebiliriz. Benimle ilgili ofansif, defansif kimse çözemiyordu o yüzden orta sahada savaşçı bir oyuncu görecekler." diye konuştu.



İLGİNÇ AÇIKLAMA

Fenerbahçe,Tolgay Arslan'ın transferini sosyal medya hesabından ilginç bir video ile duyurdu. Videoda takıma katılan Tolgay'ın WhatsApp gruba eklenmesi konu alındı. 

 

 

YORUMLAR 61
  • antipas 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz de sizin gibilere kaldık diye ağladık... Fener eski Fener olsa bu takıma değil oynamak Kadıköy de gezmeye gelemezdiniz...
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceye hoşgeldin.. Serdar gibi etik kurallara uygun yapılan transfer...
    Cevapla
  • mn yeke 5 yıl önce Şikayet Et
    ismail köybaşıda senin gibi ağlamıstı adı kayboldu aynı akibet senide bekliyor
    Cevapla
  • BJKLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    allah kimseyi gördüğü günden geri koymasın.Kartal olup gökte süzülürken kanarya olup kafese girmek.
    Cevapla
  • NikolaT 5 yıl önce Şikayet Et
    En komiği de Serdar Aziz'in "doğru yerdeyiz " yazması olmuş...:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle