Fenerbahçe Miha Zajc'ı açıkladı

Fenerbahçe, Sloven oyuncu Miha Zajc'ı Empoli'den bonservisiyle birlikte transfer etti. 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

GİRİŞ 31.01.2019 22:22 GÜNCELLEME 31.01.2019 22:49
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Empoli takımında forma giyen merkez orta saha ve ofansif orta saha oyuncusu Miha Zajc’i bonservisiyle birlikte kadrosuna kattı.



Sarı-lacivertli ekip, orta sahasına yeni bir ismi daha dahil etti. Seria A ekiplerinden Empoli'den transfer edilen 24 yaşındaki Sloven oyuncu Miha Zajc ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandı. Kanarya, bu transfer kapsamında Salih Uçan üzerindeki haklarından vazgeçerek, Empoli ile Salih Uçan’ın anlaşmasına müsaade etti.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden 1.80 boyundaki futbolcu için yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Miha Zajc’e Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, 'Çubuklu' ile birlikte nice başarılar diliyoruz" denildi.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miha Zajc sarı lacivertli takımda 21 numaralı formayı giyecek.

 

 

YORUMLAR 31
  • yorgun 5 yıl önce Şikayet Et
    alın bakalım fb ve gs üstüne de 3,5-4,5 yıllık sözleşmeler imzalayın. umarım iyi çıkarlar yoksa takımlara yeni TARIK ÇAMDAL lar geliyor derim.
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    zac çok yönlü bir oyuncu gol atar asist yapar.11 tane ortasaha oldu. golleride ortasaha atmalı.golcüleri rakip defans tutuyor gol atamıyor.çünkü golcüler fos. herkes gol atmalı ekicisinden jailsonuna kadar herkes gol atmalı.hatta moses yeni golcü olmalı.berke,şener,sadık,serdar,ismail,jailson,ekici,dirar,zac,,valbuena,moses kadrosu iyi işler yapacaktır.fb takımı milli takım oldu. en iyi yerli oyuncuları aldı. çok iyi transfer yaptı. yerli transfer olumlu avantajlı. çünkü ligimizi tanıyor.
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye asıl Santrafor ve iyi bir Sol bek lazım!?.
    Cevapla
  • GÖKTÜRK OSMANLI 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime Yazıklar olsun
    Cevapla
  • Kadro 5 yıl önce Şikayet Et
    Harun Skirtel,Serdar,Hasan,Isla,Tolga,Benzia,Zaic,Ekici,Ayev,Slimani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle