F.Bahçe'yle görüşmelere başladı! G.Saray istiyordu...

Galatasaray'ın uzun süredir transferi için uğraştığı Alan Carvalho, sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'ye önerildi.

F.Bahçe'yle görüşmelere başladı! G.Saray istiyordu...
F.Bahçe'yle görüşmelere başladı! G.Saray istiyordu...
GİRİŞ 31.01.2019 00:45 GÜNCELLEME 31.01.2019 13:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe, transferin son gününe girilirken büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. İddiaya göre Galatasaray'ın uzun süre ilgilendiği ancak transferini son anda gerçekleştiremediği Alan Carvalho, Fenerbahçe'ye önerildi.

Alan Carvalho'nun Türkiye temsilcileri olan Özkan Doğan ve Recep Doğukan Çetin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Galatasaray'ın transferde devre dışı kalmasının ardından futbolcuyu Fenerbahçe'ye öneren menajerler, ''Oyuncunun kulübüne 3,5 milyon Euro, futbolcuya da 3 milyon Euro verirseniz sabah ilk uçakla İstanbul'a getirebiliriz.'' dedi.

ALİ KOÇ: ''COMOLLI İLE GÖRÜŞÜP, DÖNÜŞ YAPARIM''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bu öneriye ''Teknik ekip ve sportif direktör Damien Comolli ile görüşürüm. Kabul edilirse size geri dönüş yaparım.'' yanıtını verdi.

Çin takımlarından Guanco Hengda Taobao forması giyen Alan Carvalho, Galatasaray ile Dubai'de transfer görüşmesi gerçekleştirmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

 

 

YORUMLAR 10
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    çöp
    Cevapla
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan kesinlikle alınmalı. ük iyil bir golcü. slimani,frey,soldado üçüde gönderilmeli.bu üçünü verip alan alınmalıdır.alan üçüne bedel oynar.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    alan süper golcü comoli bekler kaçırır almaz. bizzat başkanın bu transferi bitirmesi gerekir. kesirnlikle verdiğin paranın 5 katına satılır. fb de çok gol atar. çok hareketli yorulmayan golcü.
    Cevapla
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    alan süper golcü ama comoli bekler avrupa kapsın diye. alan gol makinesi. çok hareketli bi golcü. atamazsa bile pas verir asist yapar. fb ye gelse alana verilen paranın 5 katına satılır.
    Cevapla
  • memet 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam bize gelince 10 milyon euro fenere gelince nasıl 3 milyon euro oldu anlamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle