Fenerbahçe, Serdar Aziz'i resmen açıkladı

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı fesh açıklamasının ardından Fenerbahçe de Serdar Aziz’i kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

GİRİŞ 31.01.2019 02:15 GÜNCELLEME 31.01.2019 16:00
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış


Serdar Aziz, Galatasaray'la yaptığı fesh anlaşmasının ardından menajeri Haluk Canatar ile birlikte Fenerbahçe kulüp binasına geçti ve kendisini 3,5 yıllığına sarı-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

FENERBAHÇE AÇIKLADI

Sarı Lacivertliler, resmi internet sitesinden Serdar Aziz ile 3.5 yıllığına sözleşme imzalandığını duyurdu: ''Kulübümüz, bonservisini elinde bulunduran 1990 doğumlu milli stoper Serdar Aziz ile 3.5 sezon için anlaşmaya varmıştır.''



COMOLLI'NİN SÖZLERİ


"Son günlerde imzayı atabilmek için yoğun çaba sarfettik. Tecrübeli ve çok iyi bir oyuncu. Liderlik karakterine sahip. Türk Milli takım formasını da giymiş bir isim. Hocamız, ben ve yönetim olarak transfer etmek istediğimiz bir isimdi. Serdar, Fenerbahçe'ye önümüzdeki yıllarda da çok şey katacaktır. "



SERDAR AZİZ'İN İLK AÇIKLAMASI


"Burada olduğum için çok mutluyum. Duygularımı tarif etmek zor. Çok zor bir süreçten geçtim. Şu an çok mutluyum. Ailem de sabırsızlıkla beni Fenerbahçe formasıyla görmek istiyordu. Başkanımız Ali Koç ve Semih Özsoy ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Çok sağlam durdular. Sonuna kadar Fenerbahçe formasını giymek istediğim için işler biraz uzadı. İnşallah bundan sonra uzun yıllar bu formayı giyeceğim. Kimse merak etmesin. Fenerbahçe forması altında çok iyi mücadele edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben zaten tutkuyla oynayan bir oyuncuyum. Fenerbahçe'yi en kısa zamanda çok iyi yerlere getireceğiz. "



GALATASARAY'DAN KAP'A AÇIKLAMA


 "Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir."

 

 

YORUMLAR 69
  • antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    şu comoliye bak ya sanki çok güzel transferler yapmışda takım zirvede ve bir de takviye yapıp gururlanmış gibi gülüyor. bence bu adam bereket versin cüzdan kabarıyor yine der gibi gülüyor ya.., düş artık şu ezeli rakimizin yakasından.
    Cevapla
  • gözlemci 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe yi kümeden kurutacak adam işte bu(!)Umudumuz Serdar..
    Cevapla
  • rose 5 yıl önce Şikayet Et
    Küme düşmek üzere olan bir takım için fazla mutlu :)
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Serdar aziz türkiyenin en iyi stoperidir. Karakterli bir oyuncu.hayırlı uğurlu olsun. Adamdır.
    Cevapla
  • 123 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke tarık çamdalı da alsalardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle