F.Bahçe'den Adebayor için bir teklif daha!

Islam Slimani'yi kesin olarak gözden çıkartan Fenerbahçe, Adebayor transferi için Başakşehir'e bir teklif daha yaptı.

F.Bahçe'den Adebayor için bir teklif daha!
F.Bahçe'den Adebayor için bir teklif daha!
GİRİŞ 28.01.2019 17:44 GÜNCELLEME 28.01.2019 17:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diego Reyes'i Real Betis'e göndermeye hazırlanan Fenerbahçe bir hamle de Islam Slimani ve Emmanuel Adebayor takası için yaptı. Slimani'yi kesin olarak gözden çıkartan ve bu süreç için Leicester City ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe Yönetimi, Adebayor'un transferi için resmen masaya oturdu.

 

 

İki gün önce yapılan zirvede takas opsiyonunu devreye yatıran Fenerbahçe, Slimani'ye karşı Adebayor'u istedi ancak bu talep Başakşehir tarafından reddedildi. Adebayor'u "opsiyon" olarak listesinde tutmaya devam eden Fenerbahçe, transfer son günlerinde listesindeki 1 ve 2 numaralı hamlelerini gerçekleştiremezse Başakşehir ile Adebayor transferi için yeniden masaya oturulacak.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Adebayor transferi için Katar, Çin ve Arabistan'dan bazı transfer teklifleri aldıklarını, bu teklifleri de değerlendirme aşamasında olduklarını açıklamıştı. (Sporx) 

 

 

YORUMLAR 5
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Reyes ve Slimani yi yollayin, Adebayor ve Lodeiro yu transfer edin. Ayrica Isla Tolgay Arslan takasi yapin, Isla yi istemiyorlarsa gerekirse Sener i verin ve Dirar i sag Bek e cekin. Orta sahaya birde Fer i veya Drinkwater i transfer ederseniz cok iyi bir takim ortaya cikar. Eger 6 numaraya transfer yaparsaniz, Topal i verin Serdar Aziz i alin.
    Cevapla
  • guven 5 yıl önce Şikayet Et
    seni de barcaya verelim messiyi alalim
    Cevapla
  • Hadi ya 5 yıl önce Şikayet Et
    Bekara eş boşamak sözü boşuna söylenmemiş :)
    Cevapla
  • nuri 5 yıl önce Şikayet Et
    bize 10 numara lazim forvet zaten var
    Cevapla
  • edi 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adam gelmiş 50 yaşına arkadaşım bizde oyun kurucu pas atıcı sorunu var ha bir forvette alıcaksanız ne olur emekliye ayrılmamıs biri olsun adabyor nedir vallahi ali kocun transfer politikası felani filanı çökmüştür la fontenden masllara geçtik
    Cevapla