Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!

Fenerbahçe, Chelsea'den Victor Moses'ı 1,5 yıllığına kiraladığını açıkladı.

GİRİŞ 25.01.2019 16:50 GÜNCELLEME 25.01.2019 17:10
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış


Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

Kulübümüz, Victor Moses’in 1,5 yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için İngiliz ekibi Chelsea ile anlaşmaya vardı.

Nijerya milli takım futbolcusu Victor Moses, sağlık kontrollerinin ardından kendisini Fenerbahçeli yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

 

 

Moses’e Çubuklu formamız ile sonsuz başarılar dileriz!

VİCTOR MOSES KİMDİR?

Profesyonel kariyerine altyapısında yetiştiği İngiliz kulübü Crystal Palace'ta başlayan Moses, Wigan'a oradan da Chelsea'ye transfer oldu.

Chelsea'den Liverpool, Stoke City ve West Ham United'a da kiralık olarak giden Moses, kariyerinin en iyi sezonunu İtalyan teknik adam Antonio Conte döneminde 2016-2017 sezonunda yaşadı.

Söz konusu sezonda 34 Premier Lig maçına çıkıp 3 gol atan sağ kanat oyuncusu, geçen sezon da Chelsea'de 28 karşılaşmada aynı gol sayısına ulaştı.

Bu sezon Chelsea Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin gözüne girmeyi başaramayan Moses, ligde sadece 2 maçta forma giyebildi.

YORUMLAR 54
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    fb nin problemi oyun anlayışında 3.sınıf topçuyla 1. sınıf futbol oymayamazsın .. çözüm ancak bu topçulara göre oyun anlayışı taktik yapabilecek hoca bulmak lazım ve onun şuan tek örneğide lucesku dur... ne yanal ne kocaman ne cocu kimse bu topçulara göre taktik üretemez.. verin luceskunun eline bu takımı 2 transferle orta sıralarda bitirsin
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    siz dükkanı kapatın gidin. ne transferi bu? hangi finallere adaysınız da aldınız? kümede kalabilmek için şartsa o zaman tamam.
    Cevapla
  • Slymn 5 yıl önce Şikayet Et
    Moses sağlık kontrolünü n ardindan Fenerbahçeye sampiyonluk yaşamaya geldim açıklamasının ardından tekrar sağlık kontrolüne alınmış
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Spor toto 1 lig demi...
    Cevapla
  • SedAT 5 yıl önce Şikayet Et
    istediğiniz zenciyi getirin hiç biri kurtaramaz sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle