Zapata ve Adebayor gelişmesi! Anlaşma tamam

Fenerbahçe, Cristian Zapata ve Milan Kulübü'yle anlaşmaya vardı. Başakşehir'in golcüsü Emmanuel Adebayor da beklemede. Yabancı kontenjanındaki problem sebebiyle ilk etapta Kameni ve Neustadter'le yollar ayrılacak.

Zapata ve Adebayor gelişmesi! Anlaşma tamam
Zapata ve Adebayor gelişmesi! Anlaşma tamam
GİRİŞ 24.01.2019 10:30 GÜNCELLEME 24.01.2019 10:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Bursaspor maçındaki kötü tablo sonrası transfer çalışmalarına hız verdi. 14 yabancısı olan Sarı-Lacivertliler, elden çıkarılması kolay olan isimleri yollayıp yapılacak takviyeler için kontenjanda yer açmak istiyor. 

 

 

Mukavelesi gelecek sezon bitecek Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni Espanyol'la görüşüyor. Ayrılığı için kolaylık sağlanacak. Roman Neustadter için de Rus ve Almanlar'ın ilgisi var. Kanarya, stoper ve forvet için de çalışıyor.

ZAPATA SAKATLANDI

 

 

Milan'la mukavelesi bitecek Zapata'da işlem tamam. İtalyan ekibi oyuncuyu 1 milyon euroya bırakıyor. Zapata ile de 2.4 milyon eurodan 2 yıllık anlaşıldı. Son maçında sakatlanan Zapata 15 Şubat'ta dönecek. Kronik veya ciddi durum yok.

Adebayor'la da büyük ölçüde anlaşıldı. Ba'nın alınmasının ardından yer bulması zor. Eldeki oyuncuların çıkmasıyla bu transferler bitirilecek. (Akşam)

YORUMLAR 5
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    ne deyooon.sevindirme biz şu garipleri.yabancı kontenjanı boşaltmak zormu bu kadar? zaten adamlara oturduğu yerden veriliyor.ödeyin gönderin.kameni yi biz unuttuk bile.
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan arkadaş bunlar fb yi düşürmek için herşeyi yapıyor takımın orta sahası kanatları forveti yok defans da sorun yok gidip savunma oyuncusu alyolar yazık size ki futbolu bilmiyorsunuz onca milyonları çöpe atıyorsunuz derhal istifa edin taraftarı kanser ettiniz 7 yaşındaki çocuk bile dalga geçiyor fenerle
    Cevapla
  • alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    zabataya gerek yok ama adebayora gerek var. golcü ve çok yönlü 10 numara ortasaha lazım fb ye.
    Cevapla
  • tamam 5 yıl önce Şikayet Et
    fener kesin şampiyon beyler ben ersun hocaya inanıyorum harika futbol oynuyoruz izlerken heycandan yerimde duramıyorum.
    Cevapla
  • BeYzAdE 5 yıl önce Şikayet Et
    Neustadter kötü futbolcu değil.. Yanlış karar olur..
    Cevapla