Sert açıklama sonrası Ali Koç'a kötü haber!

TFF Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

Sert açıklama sonrası Ali Koç'a kötü haber!
Sert açıklama sonrası Ali Koç'a kötü haber!
GİRİŞ 23.01.2019 16:47 GÜNCELLEME 23.01.2019 18:23
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış


TFF Resmi sitesinden yapılan açıklama;

 

 

Hukuk Müşavirliği'nce 23.01.2019 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

1- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 22.01.2019 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

 

 

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü Başkanı Y. ALİ KOÇ'un 22.01.2019 tarihinde kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- BOLUSPOR Kulübü'nün 22.01.2019 tarihinde oynanan BOLUSPOR-GALATASARAY A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMAYI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR 14
  • şero 5 yıl önce Şikayet Et
    3 BÜYÜk takım kaldı
    Cevapla
  • irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    En ağırından verin cezasını, bunlar değilmiydi hakemlerde hata yapar hakemleri yedirmeyiz diyenler, 2 katı ceza verilmeli.
    Cevapla
  • emrecansız 5 yıl önce Şikayet Et
    Samimi olarak algılanmanız için ilk önce daha geçen gün Ümraniye nin son dakikada attığı golü iptal eden hakemede aynı eleştiriyi yapsaydınız diyecem. Ama nerde sorsan sizler büyük kulüplersiniz.
    Cevapla
  • Türkoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam anladık bu hafta büyük bir hata yaptı hakem ama yani seni 17 haftanın hesabını gelipte bir maça maal edemezsin.Sonuçta Fenerbahçe'de daha önceleri böyle puanlar aldı.Öz eleştiride yapmak lazım.Kendi göbeğini kendin keseceksin.Sonra böyle çıkar ufak şeylerin peşinde koşarsın.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    100 milyonda Fenerbahçeyi kurtaramadı. Çocuklar fenerli babaları tiye alıyor. Çok komik bir durum. Demekki 4 büyük dedikleri artık büyük değil. Yapacak bir şey yok. Her zirvenin inişi vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle