Milan'dan Fenerbahçe'ye! İtalyanlar duyurdu

İtalyan basını, Fenerbahçe’nin savunma bölgesine takviye için Milanlı Cristian Zapata’yı düşündüğünü ve Kolombiyalı oyuncuya resmi teklif yaptığını iddia etti.

Milan'dan Fenerbahçe'ye! İtalyanlar duyurdu
Milan'dan Fenerbahçe'ye! İtalyanlar duyurdu
GİRİŞ 22.01.2019 12:21 GÜNCELLEME 22.01.2019 12:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer döneminde savunma bölgesine Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar’ı transfer eden Fenerbahçe için yeni bir iddia da İtalyan basınından geldi.

 

 

İtalyanlar, sarı-lacivertli takımın Milan’da forma giyen Cristian Zapata ile ilgilendiği ve Kolombiyalı oyuncuya resmi teklif yaptığını yazdı.

Sarı-Lacivetli ekibin Milan ile Haziran’da sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki savunmacıya 2,5 yıl üzerinden 2 milyon 400 bin Euro’luk bir kontrat teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

 

 

Fenerbahçe’de mevcut stoperlerinden Roman Neustadter ve Martin Skrtel’in mukaveleleri sezon sonunda bitiyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    akhisar kupa maçı bugünlerin işaret fişeğini çaktı ama başkanlık seçimine kadar görmediler. görmek istemediler bu muydu sizin çapınız ve vizyonunuz. topunuza yazıklar olsun... orta saha sıfır.... emreyi gönderen terrano allah seni bildiği gibi yapsın....
    Cevapla
  • Vn.... 5 yıl önce Şikayet Et
    Geç kaldınız geç ha gelecek ha görüşülecek ha teklif yapılacak ali koç hayel kırıklığı yarattin bu takım
    Cevapla
  • alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    ne savunması savunmaya gerek yok. ortasahayı çevirecek topu kale önüne taşıyacak yok. golcü yok. gol atılamayınca hep 1 puan alınıyor. 1 golle olmuyor. enaz 2 gol atılıp 1 gol yese bile fb kesin galip gelir.
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Macin basinda sakatlandi.
    Cevapla