Ersun Yanal'dan transfer açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bursaspor maçı öncesinde transfer için açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan transfer açıklaması
Ersun Yanal'dan transfer açıklaması
GİRİŞ 21.01.2019 19:52 GÜNCELLEME 21.01.2019 19:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Bursaspor maçı öncesinde takımın gidişatı ve transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

"BUGÜN SOLDADO, YARIN ÇİFT FORVET..."

Devre arasını iyi geçirdiklerini aktaran Yanal, "Takım olarak her türlü organizasyonu yaptık ve artık sadece başlamayı bekliyoruz. Futbol için her şey çok güzel. 3 tane forvetimiz var; Soldado, Frey ve Islam. Islam cezalı, bugün Soldado oynuyor. Yarın Islam ile Soldado, Islam ile Frey de oynayabilir." ifadelerini kullandı.

"SIKINTILI BİR TRANSFER DÖNEMİ"

Transfer çalışmalarından da bahseden tecrübeli teknik adam, "O kadar zor ve sıkıntılı bir transfer miladı yaşıyoruz ki, gerçekten planlaması zor bir dönem. Herkes iyi oyuncusunu tutmak istiyor. Fenerbahçe bulunduğu ortamı kendi lehine çevirebilecek bilgiye ve geleneğe sahip." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 4
  • bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    acilen td transferi lazım
    Cevapla
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen de gidicisin merak etme. Futbolcu yetiştiremediniz 2000'li yıllardan beri. En sonunda çöktünüz öyle işte. 3 büyükler için söylüyorum. Zeki çocukları alacan özel yetiştirecen.
    Cevapla
  • Siirtli 5 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca yoğurt satan yoğurdum ekşi demez. senden de bir fayda olmazzz. vay fenerin haline 100 yıldır bu hali görmedi bu başkan veyönetimi ne hale getirdi bu fb bahçeyi.
    Cevapla
  • Anti Şaibe 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin en iyi hocasını tribünlerdeki futbol cahilleri istiyor diye gönder, sonra da otur ağla. Müstahaktır!...
    Cevapla