Serdar Aziz transferi çıkmaza girdi!

Fenerbahçe'de Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Serdar Aziz'in transferi bonservis krizi nedeniyle bir türlü sonuçlandırılamıyor.

Serdar Aziz transferi çıkmaza girdi!
Serdar Aziz transferi çıkmaza girdi!
GİRİŞ 20.01.2019 13:39 GÜNCELLEME 20.01.2019 13:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe’de Serdar Aziz transferi arap saçına döndü. Albayrak ile Orman’ın yaptığı takas görüşmesinden sonra Bursaspor’dan eski hocası Şenol Güneş’e, “hocam beni oynatacak yerin yok. Zaten Fenerbahçe daha istekli” mesajı yolladı. Bu mesaj sonrasında Fenerbahçe’den ise Serdar’ın menajerine, “Serdar’ı istiyoruz ama bonservis vermeyiz” denildi.

Şu anda ne Serdar ne de Fenerbahçe cephesi bonservis sorununun nasıl çözüleceğini bilmiyor. Fenerbahçe cephesi Serdar'ın bonservis sorusununu kendisinin çözmesini bekliyor. Serdar ise, Fenerbahçeli yöneticilerin görüşmeler yaparak bu sorunun üstesinden gelmesine çalışıyor. 

Serdar, Galatasaray’dan bonuslarla beraber alacağı olan 1.8 milyon Euro’yu bırakmak istemiyor. Bu sezonu zaten gözden çıkarak Fenerbahçe yönetimi ise transferin son gününe kadar bekleyip, en avantajlı şekilde Serdar’ı transfer etmenin çarelerini arıyor. Galatasaray’ın tepkilerden çekindiği için bu şekilde davrandığına inanan Fenerbahçeli yöneticilerin güvencesi ise; “ne yapacaklar PAF’a gönderip 2 milyon Euro mu ödeyecekler?” oluyor.

Gelen bilgiler ise Fenerbahçe’nin stoper transferinde bir B planı olmadı. Serdar olmazsa devre arasında başka bir stoper transferi yapılmayacak.

Kaynak: Fotospor

YORUMLAR 10
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    serdar ve tolgayı isterse fb haziranı beklerse sözleşmeleri bitiyor bonservissiz alabilir. şimdi isterse bonservissiz yine alabilir çünkü serdar ile tolgay alacaklarına karşılık bonservisini klübünden isterse olur. ama şenol güneş ve fatih terim fb düşmanı fb nin almasını engellemeye çalışıyorlar. mantıksız ve olumsuz kişiler..bunların hocalıkla alakası yok. avrupada çinde hocalık yapsınlar.
    Cevapla
  • Fb.1907 5 yıl önce Şikayet Et
    Tolgada serdarda fb gelmek istiyor onu terim tolgayı şenol bırakmıyor çünkü isteyen fb sevmiyorlar ama gün ola harman ola
    Cevapla
  • Almayın 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın kardeşim Serdar ı Gs ye ne fayda sağlamış da Fb ye faydası olsun. Tolga ciğerci gibi olur. bi işe yaramaz
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    tolga ciğerci sakat olduğu için oynayamıyor. futboldan anlamıyorsan ne işin var burada.
    Cevapla
  • fenev 5 yıl önce Şikayet Et
    bonservis vermeyiz değil VEREMEYİZ diyecektiniz galiba
    Cevapla
  • Gs yöneticisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedavaya verilecek bir futbolcumuz yoktur paranız var ise transfer yaparsınız koçlar gibi yoksa siz bir alt lige gidince biz size hediye olarak veririz aksi takdirde bizim geliştirdiğimiz bir futbolcuyu size bedavaya vermeyiz.
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    aman ne gelişmişmiş bursada daha iyi oynuyordu.uefadan men gelirse o zan görürsünüz alt ligi size yakışır.bedava istemiyorki fb parasını fazlasıyla verebilir.1.5 milyon euro alıyorsa fb 2 milyon euro verir.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman adamın 1 yıldır almadığı parasını verirsiniz yada tarık çamdal gibi yattığı yerden alır parayı oturur yer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle