Fenerbahçe'den tarihi bağış kampanyası!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, finansal durumu toparlamak için taraftarların da içinde olduğu bir kampanya yapacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe'den tarihi bağış kampanyası!
Fenerbahçe'den tarihi bağış kampanyası!
GİRİŞ 17.01.2019 01:45 GÜNCELLEME 17.01.2019 11:39
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün finansal yapısını düzeltmek amacıyla taraftarların içinde olduğu bir kampanya başlatacaklarını söyledi.

Mali durumun normale dönmesi için hamle yapmaları gerektiğini kaydeden yönetici, "Bir kampanya yapmaya karar verdik. Ayda 5-10 lira verebilecek insanlardan tutun, tek seferde 500 bin, 1 milyon verebilecek insanları bir araya getirin, Fenerbahçe'nin kimseye muhtaç olmamasını sağlayacak duruma gelmesi için bir kampanyaya başlayacağız. Bunu taraftarlarımızla birlikte yaparsak, FFP konusunda daha iyi sunma imkanımız olacak." ifadelerini kullandı.

 

 

Fenerium çok çok iyi gidiyor. Forma satışlarında 192 bin 800 küsürdeyiz. Bu rakam kulüp tarihimizde, Fenerbahçe'deki rekor tarih olan galiba 2012'den sadece %6 geride... Geçen seneyi, bizim geldiğimiz dönemi ekleyince geçtiğini göreceksiniz. Geçen sezona göre forma satışlarımız %47 daha fazla.

''FFP KONUSUNDA ŞU AN VAHİN DURUMDAYIZ...''

UEFA ile yaptığımız anlaşmada her sene maksimum 30 milyon euro zarar etme şartı var, bunun için bizim 60 milyon euro kar etmemiz lazım. Bunun imkanı yok. Eğer FFP'den cezalandırılacak isek, yerel liglere bakabilecek ve böylece daha fazla yatırım yapabilecek durumdayız. Geldiğimiz noktada vahim durumdayız. Biz bir sermaye artışı yaptık, UEFA'ya sorduk bunu bir gelir olarak kabul edilir mi diye... İlk intibamız, 3'te 2'si benden geldiği için saymayabilirler ancak 3'te 1'i derneğin 17 bin kişisinden geldiği için kabul edilebilir diyoruz. Tabii bunlar beyin fırtınası, saydırabilir miyiz, saydıramaz mıyız? Bakıyoruz.

 

 

YORUMLAR 22
  • Adem Sarı 4 yıl önce Şikayet Et
    FB halkın duygularını istismar ederek zavallı bir durumu girdi. Bunun başını da Acun çekti. Bir FB li olarak utanıyorum. Biz şunu beklerdik: kan bağışı yapan tüm taraftarlara FB takımının sahasında yaptığı maclara % 25 az bilet parası ödeyerek girme hakkı verilmesi. İşte o zaman büyük takım olunur. Bu proğramı yapanlar halktan özür dilemeli.
    Cevapla
  • Şevki ALAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan borç devralacağını biliyordu ama enkaz devralmış. Herkes gücü nisbetinde desteklemeli, ancak artık hata yapma lüksüde kalmadı.
    Cevapla
  • Everything For FB 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu borcu bu kadar artıran ali koç değildi bide bu yönden bakmak lazım ettiği hibelerle kendisi yardım kampanyasının başını çekiyor liderlik yapıyor takımı toparlamaya çalışıyor bir günde olmadıya bu borç bağış yapmak kendi bileceğiniz birşiy maddi durumunuz müsaitse tabikii zevk için bağış yapılabilir fakat ailenizin rıskını bağış yapın diyen yok.
    Cevapla
  • isminiz 5 yıl önce Şikayet Et
    comolli denen işbilmez varken kuruş vermem kusura bakma başkan
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Alın size çok istediğiniz çok parası olan ali koç hadi pamuk eller ceplere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle