Fenerbahçe'nin teklifini reddetti!

Fenerbahçe'nin Chelsea ile kiralamak için anlaşmaya vardığı Victor Moses, İngiltere'den ayrılmak istemediği için sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etmedi.

Fenerbahçe'nin teklifini reddetti!
Fenerbahçe'nin teklifini reddetti!
GİRİŞ 13.01.2019 16:41 GÜNCELLEME 13.01.2019 16:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'ye gündemindüst sıralarda yer alan Chelsea'nin Nijeryalı yıldız Victor Moses'tan olumsuz yanıt geldi.

Nijerya basınında yer alan haberlere göre sarı-lacivertlilerin kiralama konusunda Chelsea ile anlaştığı 28 yaşındaki oyuncu, İngiltere'den ayrılmak istemediği için Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedi.

İngiltere Premier Lig'den Crystal Palace, Huddersfield, Fulham ve Cardiff City'nin de kiralama tekliflerinde bulunduğu tecrübeli oyuncunun, bu takımlardn birine girmeyi kabul ettiği kaydedildi.

6 AYLIĞINA BEDELİ; 4 MİLYON EURO

Öte yandan oyuncunun 6 aylığına kiralanmasının bedelinin maaşı ile birlikte 4 milyon euroyu bulduğu ve Fenerbahçe'nin bu rakamı ödemeye hazır olduğu vurgulandı.

Sarri ile süre bulamayan Nijeryalı oyuncunun İngiltere'den bir takımla anlaşamaması durumunda ise bir kez daha Fenerbahçe'nin gündemine gelebileceği de paylaşıldı.

Bu sezon sadece 6 maçta 176 dakika süre bulabilen 28 yaşındaki kanat oyuncusu, sözleşmesi 2021'de bitecek olmasına rağmen ayrılık kararı aldı.

YORUMLAR 5
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde süre alamayan futbolcu var. ona gidiyoruz. comoli maaşı başka takımlardan aliyor galiba. Bizden alıyor olsaydı bize yarayan oyuncu bulurdu. bir tane bulmadığına göre?
    Cevapla
  • muşlu tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    yok mu feneri alacak kuveytli kardeşlerimiz başakşehiri almalarına da razıyım yeter ki şu futboldaki rezillik bitsin artık
    Cevapla
  • Yucekul 5 yıl önce Şikayet Et
    6 aylığına 4 milyon euro!!! Sonra kulüpler batsın sonra Ziraat bankası kulüplerin borcunu ödesin sonra kulüpler bu beceriksiz haramzadelerin yüzünden gene batsın sonra halk bankasi var gene ödesin gene batsinlar ama sonra vakıfbank var değilmi yani
    Cevapla
  • Ferruh 5 yıl önce Şikayet Et
    cok iyi olmus.bu adama teklig yapani zaten fener takiminda isi ne onu anlamis degiiim.bu adam zatenn fenerin oyuncusu degil.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bol keseden savurmaya devam. İlla küme düşürecekler. Spordan olmasa seneye finansal incelemeden alt lige düşeriz. Akıllanmadılar. hagi ne diyor bizde en fazla maaş aylık 5000 euro.
    Cevapla