Chelsea'den Fenerbahçe'ye! Anlaşma sağlandı

Devre arasında bir kanat oyuncusu takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, Chelsea ile Victor Moses'ın kiralanması konusunda anlaşma sağladı, oyuncunun cevabını beklemeye başladı.

Chelsea'den Fenerbahçe'ye! Anlaşma sağlandı
Chelsea'den Fenerbahçe'ye! Anlaşma sağlandı
GİRİŞ 11.01.2019 18:38 GÜNCELLEME 11.01.2019 18:44
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de fazla süre bulamayan Victor Moses konusunda yaptığı temaslarda son adıma kadar geldi.

 

 

Sarı-lacivertlilerde sportif direktör Damien Comolli'nin yürüttüğü transfer operasyonunda Chelsea ile "kiralama" seçeneğinde anlaşma sağlanırken, Nijeryalı oyuncunun vereceği son karar beklenmeye başlandı.

Premier Lig ekibi Fulham'ın da kiralama teklifinde bulunduğu Moses, kariyerini Türkiye'de sürdürmeyi düşünmesi durumunda Fenerbahçe'nin teklifini kabul edecek.

 

 

SARRI İLE SÜRE BULAMADI

2012'de Wigan'dan 11,5 milyon euro bonservis bedeli ile geldiği Chelsea'de Liverpool, Stoke City ve West Ham United'da kiralık dönemler geçiren Moses, bu sezon yeni teknik direktör Sarri ile gözden çıkarıldı.

Sadece 6 maçta 176 dakika süre bulabilen 28 yaşındaki kanat oyuncusu, sözleşmesi 2021'de bitecek olmasına rağmen ayrılık kararı aldı. (Sporx)

YORUMLAR 15
  • KeremFB 1 yıl önce Şikayet Et
    fener inşallah bu sene şampiyon olur
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim. Bir besiktasli olarak sizin adiniza sevibdim. Biz besiktasimi, in adina uzuldum. Vizyon basari meselesi. Fikret senol istifa.
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilip bilmeden konuşmayın moses çok iyi oyuncu
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel. Moses feneri uçurur
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu comoli nerde işe yaramaz varsa fenere kitliyor ve buna karşı çıkan biri yok yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle