Ali Koç'un 500 milyon TL'lik planı devrede!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir yandan transfer görüşmeleri yaparken, bir yandan da kulübe kaynak yaratmak için çalışmalar yapıyor.

Ali Koç'un 500 milyon TL'lik planı devrede!
Ali Koç'un 500 milyon TL'lik planı devrede!
GİRİŞ 11.01.2019 09:59 GÜNCELLEME 11.01.2019 10:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış


Göreve geldiği günden bu yana kulübe nefes aldırmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un son hamlesi belli oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sarı lacivert renklere gönül veren zengin iş adamlarından destek istediği bildirildi. Bu görüşmeleri TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ile yürüten Ali Koç'un çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla kulübe 500 milyon TL'ye yakın kaynak yaratmayı düşündüğü öğrenildi.

Bilindiği üzere Ali Koç, Koç Grubu'na ait birçok şirket ile sponsorluk anlaşması yapıp, kulübe maddi kaynak istemişti. Ali Koç'un aynı hassasiyeti diğer Fenerbahçeli zenginlerden de beklediği ve yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuçlar alındığı belirtildi.

Kaynak: Fotospor

 

 

YORUMLAR 5
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bence 5 lira bile vermez. anca feneri kullanım kazanmak istiyor
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Cevap yazayim derken yanlislikla sana Like attim ama sen onu eksi bir say. Senin gibi adamlar herseye komplo teorileriyle yaklasir. Her tasin altinda bir seytan arar, aceba aradigin seytan kendin olmayasin..
    Cevapla
  • Bolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Gezi olayları sırasında büyük miktarda para yedirdiler yardım ve yataklık konusunda. Başkan olarak köşeyi dönerim dedi ama oda olmadı herhalde. Şimdi dilenirsin sağda solda.
    Cevapla
  • yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    dilenmekmi dikat edersen 5000 miliyon diyor sen dünyaya 10 kere gelsen o parayı bulamsın
    Cevapla
  • Paragöz 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi pamuk eller cebe...
    Cevapla