Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, stoper Sadık Çiftpınar'ı 3,5 artı 1 yıllığına renklerine bağladı.

Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'de!
Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'de!
GİRİŞ 05.01.2019 19:09 GÜNCELLEME 05.01.2019 20:26
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ve kulübü Yeni Malatyaspor ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda, futbolcunun bonservisiyle transferi konusunda anlaşmanın sağlandığı bildirildi.

 

 

Anlaşma sonucunda 1 Ocak 1993 doğumlu Sadık ile 3,5 artı 1 yıllık sözleşmenin imzalandığı kaydedilerek, "Sadık Çiftpınar ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Bu arada Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve başkan vekili Semih Özsoy'un katılımıyla sözleşmeyi imzaladı.

"Taraftarımızın gönlü rahat olsun"

Sadık Çiftpınar yaptığı açıklamada, "Sıcak karşılamadan dolayı başkanımız Ali Koç'a Semih Özsoy'a ve adını unuttuğum herkese teşekkür ederim. Bana evimde gibi hissettirdiler. Taraftarımızın gönlü rahat olsun, çok kaliteli bir takımımız var ve bunu göstereceğiz." dedi.

Sadık saç stiliyle ilgili de "Puyol ve Marcelo benzetmeleri çok güzel. Sadece tarzımla değil, sahadaki mücadelemle de bu benzetmelere layık olmaya çalışıyorum." dedi.

YORUMLAR 38
  • K.osmanoglu. 5 yıl önce Şikayet Et
    Fb düşmanları olumsuz mesajlar sizi tatmin ediyor ayıp bütün takımların ekonomik durumu ortada biz yapılanmayı biraz abartik ana düzeleceğiz siz düşünün
    Cevapla
  • Vn.... 5 yıl önce Şikayet Et
    Serdar çok iyi bir ortasaha göbeğe iyi adam birde çok iyi bir santrafor yeter bence alınanlar kiralık değil bonservisli olmalı 2019 2020 takımı olusturulmali sezon sonu kalan eksikler takviye yapilip sampiyonluga oynanir
    Cevapla
  • laz 5 yıl önce Şikayet Et
    fenere yaramaz yakında herkes görecek.bence güven vermiyor hamleleri okadar iyi değil ve ağır
    Cevapla
  • buişlerböyle 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım Beşiktaş'ımızın neden istediği :) bu çocuk öyle süper yada illaki alalım denilecek Bi oyuncu değil malesef ama duamız şudur. Rabbim işine gücüne hayır versin, fenerbahçeye hayırlı olsun
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Serdar aziz de gelirse fb şaha kalkar
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırak Türkiye’yi Avrupada da almadık kupa bırakmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle