F.Bahçe 'Volkan Demirel' kararını verdi!

Fenerbahçe, saat 11'de düzenlediği basın toplantısında özür dileyen Volkan Demirel'in affedildiğini açıkladı.

GİRİŞ 03.01.2019 14:19 GÜNCELLEME 03.01.2019 16:28
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış


Konuyla ilgili Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde; 

"Bir süre önce kadro dışı kalan futbolcumuz Volkan Demirel, bugün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir toplantı gerçekleştirerek, geçmişte yaşananlarla ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirmiştir.

Yönetim Kurulumuz, bu toplantının ardından Volkan Demirel’in durumunu tekrar değerlendirerek, kadro dışı kararının kaldırılmasına ve Volkan’ın takımımızın sezonun ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği Antalya kampı kadrosuna dâhil edilmesine karar vermiştir." 

CANLI YAYINDA ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Fenerbahçe'de kadro dışı durumda olan Volkan Demirel basın toplantısı düzenleyerek camiadan özür dilemişti.

Toplantı sonrası soru almayan Volkan'ın özür dilediği esnada boğazı düğümlendiği ve gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmamıştı.

İşte Volkan Demirel'in sözleri;

"Kendimle alakalı gündemi bu kadar meşgul ettiğim için özür diliyorum. Camia olarak içinde bulunduğumuz durum kabul edilemez. Hep beraber Fenerbahçe'yi yukarılara taşımamız gerektiğini biliyorum. Bugüne kadar yaptığım gibi bundan sonra da elimden geleni yapacağım.

Yaşadıklarımız var, olanlar var, konuşmalar var. Bunlar geride kaldı, artık önümüze bakmalıyız. Fenerbahçe'yi bulunduğu durumdan çıkarmamız gerekiyorYaptığım yanlışlar, üzdüğüm insanlar varsa, camiam adına onlardan özür diliyorum.

Başta başkanım olmak üzere asbaşkanımdan da özür diliyorum"

 

ALİ KOÇ, VOLKAN HAKKINDA NE SÖYLEMİŞTİ?

"Volkan bana sesini yükselterek, saygısızlık yaptı"

Volkan’ın kadro dışı kalmasına etken olarak kendisine ve Başkan Vekili Semih Özsoy’a sesini yükselterek, saygısız davranışlarda bulunmasını söyleyen Başkan Koç, "Somut olarak iki olay yaşadık. Volkanın kızgınlığı sonuçlar iyi gitmedikçe arttı. Oyun sistemiyle ilgili görüşlerini iletti. Bunlar yapması gereken şeyler ama o düşünceleri gerçekleşmiyorsa da ‘küstüm ben oynamıyorum’ olmaması lazım. Bardağı taşıran son damla da şu oldu. Dergi yazısının çıkacağı gün Samandıra’dan Volkan Demirel’in Teknik Direktör Yardımcısı Erwin’in üstüne yürüdüğü haberi geldi. Tam da bir volkan patlamasını yaşıyor. Biz de Samandıra’ya gittik. 6 eski Türk futbolcu bir araya getirdik. Konuşma yaptık. Ve orada Volkan benim kabul edemeyeceğim şekilde tartışmalara girdi. İlk önce bana saygısızlık yaptı. Başkan Vekilimize saygısızlık yaptı. Ve o işi uzattı. Sesini yükseltti ve ben kendisiyle birebir görüştüm. Başkanına o ortamda bu şekilde ses yükselten futbolcunun diğerlerine bizler yokken neler yapabilir kafamda düşündüm. Gördüm ki burada bir Volkan’ın uyanması lazım. Kendisiyle konuştum. ‘Nasıl affettireceksin bilmiyorum’ dedim. Dolayısıyla buradaki olay disiplinsizlik. Yönetim kuruluna saygısızlık ve bunları gidermek için hiçbir şey yapmama. Bir nebze mutsuz olma. Mutsuzluğunu belli etme. Kararı alırken iki gün düşündüm. Şahsıma dokunan bir karar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 67
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkan bir numralı kaleci kıskanmayın hemde adamın tavanı hayırsever yufka yürekli
    Cevapla
  • bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    gidecekce ali koç gitmeli fenerbahçe taraftarı hatırlatırım sizlere volkan gitsin demişti aziz yıldırım gitsin demişti son fenerbahçeli volkan demirel kaldı yakında oda emekli olur bu iki kişiye haksızlık yapıldı aziz yıldırım suçludur diye ne oldu fb diblerde hayırlı olsun sizlere aziz yıldırım gitti benim işim bitti son desteğimide volkana yapacam volkanda gittimi o dakikadan sonra fb taraftarlığımdan bende emekliyim
    Cevapla
  • Rahmana kul... 5 yıl önce Şikayet Et
    Falan filan İnter Milan... Gelsin paralar
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu resmen danışıklı kavga konuşmuşlar ve sonuc ortada istedigini yap küfür et taraftarla takış ekmegini yedigin yere kötülük yap ondan sonra yaaa ben özür diliyorum de cık icinden kimi kandırıyosunuz siz ve yeni hocanız ersun yanal anlaşmışlar al birini vur birine 2 ay sürer bu sonra gene kavga dövüş onun icin şu anda fenerin ve türk futbolunun hali icler acısı
    Cevapla
  • Ali 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Tükürdüğünü yalıyormuş insanoğlu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle