Yasin Öztekin - F.Bahçe gerçeği ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ve Göztepe arasında Yasin Öztekin transferinin gerçekleşeceği konuşulurken, Sarı Lacivertlilerin bu transfer için herhangi bir temasta bulunmadığı ortaya çıktı.

Yasin Öztekin - F.Bahçe gerçeği ortaya çıktı!
Yasin Öztekin - F.Bahçe gerçeği ortaya çıktı!
GİRİŞ 02.01.2019 13:46 GÜNCELLEME 02.01.2019 13:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de transferde oldukça hareketli bir dönem yaşanırken hemen her gün birbirinden farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de Göztepe forması giyen Yasin Öztekin.

Fenerbahçe'nin Yasin Öztekin için Göztepe'ye transfer teklifi yaptığı ve takas ihtimallerinin de ortada olduğu belirtilirken, edinilen bilgiye göre sarı-lacivertli kulüp, Yasin Öztekin transferi için herhangi bir temasta bulunmadı ve teknik direktör Ersun Yanal'ın da Yasin Öztekin transferi için herhangi bir talebi bulunmuyor.

 

 

Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda 15 futbolculuk bir transfer listesi üzerinden temaslarını sürdüren sarı-lacivertli yönetim, ekonomik sıkıntılardan dolayı sanılandan daha zorlu bir transfer dönemi geçiriyor. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz futbolcular fenerin yarasına ilaç olmaz. Kaldıki ara transferde nerden bulacaksın öyle topçu. Ahhhh ahh
    Cevapla
  • Vn.... 5 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalıyorsunuz geç biz keyfi transfer istemiyoruz takım yetersiz nokta transfer bir an önce yapılmali ve kampa yetismeli çok yanildik bee
    Cevapla
  • adilcevaz 5 yıl önce Şikayet Et
    hayırlısıyla 2 ligdeyiz sezon sonu.neymiş uefa kriterlerine göre 3 yıl avrupaya gidemiyecek deniyo transfer yapılırsa oysaki anlamıyolarki bu oyuncularla değil 3 yıl 13 yıl bile olsa avrupayı bırak ligde bi ihtimalle kalırlar .
    Cevapla