İşte F.Bahçe'nin Sadık için yaptığı teklif

Evkur Yeni Malatyaspor’un Fas’lı forvet oyuncusu Khalid Boutaib’e, Mısır ekibi Zamalek’in talip oldu. Sadık Çiftpınar transferinde ise Fenerbahçe ile 1 milyon Euro ve Aatif takası gündemde.

İşte F.Bahçe'nin Sadık için yaptığı teklif
İşte F.Bahçe'nin Sadık için yaptığı teklif
GİRİŞ 01.01.2019 12:36 GÜNCELLEME 01.01.2019 12:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış


Spor Toto Süper Lig’de devre arasına girilirken transferin hızlı takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor, 2 futbolcusuna gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Sadık Çiftpınar’ı istemesinin ardından Mısır ligi takımı Zamalek’in de Khalid Boutaib’e teklifte bulunduğu ve transferin bitmesinin an meselesi olduğu ifade edildi. 
Teknik Direktör Erol Bulut’un verdiği rapor doğrultusunda yönetim transfer görüşmelerini sürdürürken, bir yandan da oyunculara gelen teklifler değerlendirmeye alınıyor. Sadık’tan sonra teklif alan diğer oyuncu Khalid Boutaib’in Mısır Premier League ekini Zamalek’e gitme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Mısır ekibinin, Malatyaspor’a Boutaib’in transferi için 2 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ileri sürüldü. 

Sadık için takas artı para formülü masada 

Takımın savunmasında görev yapan Sadık Çiftpınar’a Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın sunduğu teklifleri değerlendiren Malatya yönetiminin Fenerbahçe ile el sıkışmaya yakın olduğu ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin 1 milyon Euro + takas teklifine evet dediği iddia edilen Malatyaspor’un, Fenerbahçe'den Aatif’ı istediği ifade ediliyor. (İHA)

YORUMLAR 8
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    sadık markaj oyuncusu.adeta rakibe markaj uygular. stoperde skrtel 1. sırada gelir. gelen topları kafa ile keser kesinlikle skrtel gibisi yok.ama sadık romandan daha iyi. skrtel ile fb de iyi oynar.skrtel hava toplarını keser sadık yer toplarını keser kesinlikle güzel bir taktik.
    Cevapla
  • Nihat AYDIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Atıfı stoperde oynatın oynar bu ancak ptt 1 ligde oynar tesadüf süper ligde idare ediyor bir başka takımda oynayamaz hele 4 büyüklerin o alanda hiç topçusu değil ha 18 kişilik kadroda oyuna yedek olarak alınabilir. belkiii
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerin önü hiç açılmasın mı söyleyin bakalım bize
    Cevapla
  • muratt_799 5 yıl önce Şikayet Et
    ya siz hiç izlediniz mi sadığı sahada topla alakası yok fenere geçmiş olsun..
    Cevapla
  • Alim 5 yıl önce Şikayet Et
    FB işine baksın. Sadık'ı bedavaya almaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • mık 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten işine bakıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle