Ozan-Tolgay takasında şok! Gitmek istemiyor

Fenerbahçe'den ayrılacağı ve sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş'tan yapmak istediği Tolgay Arslan transferinde takas olarak kullanılacağı konuşulan Ozan Tufan ayrılığa karşı çıkıyor.

Ozan-Tolgay takasında şok! Gitmek istemiyor
Ozan-Tolgay takasında şok! Gitmek istemiyor
GİRİŞ 28.12.2018 09:57 GÜNCELLEME 28.12.2018 11:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Aatif, Dirar, Ozan Tufan ve Volkan Demirel'in durumu merak ediliyor. Ozan'ın, Tolgay Arslan transferinde takas olarak kullanacağı dile getiriliyordu. Ancak genç oyuncu kariyerine Sarı-Lacivertli kulüpte devam etmek istiyor.

 

 

Yönetimin kararını bekleyen Ozan Tufan, şu ana kadar Beşiktaş ile bir görüşme yapmadı. Teknik Direktör Ersun Yanal ise 23 yaşındaki orta saha için henüz net bir karar vermiş değil. Ozan'ın Fenerbahçe ile 2020 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'ın yanı sıra Ozan Tufan ile ilgilenen bir diğer kulüp ise Alanyaspor… Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ozan'ı istediklerini açıkladı.

 

 

Ersun Yanal'ın takıma gelmesiyle yeni bir planlamaya başlayan Sarı-Lacivertliler'de, tecrübeli teknik adam, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın kadroya dönmesi konusunda olumlu fikirlere sahip. Fenerbahçe'de yaşanan olaylardan sonra kadro dışı bırakılan eski kaptan Volkan Demirel'in ise affedilmesi pek mümkün görünmüyor. (Akşam)

YORUMLAR 7
  • Beyoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne ozanmış be oynacak diye bir gün dinlemediğimiz ezgi kalmadı
    Cevapla
  • Besiktasli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bana Besiktasi biraktiracak bu yönetim
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    dirar,aatıf,soldado,slimani,benzia,kameni gönderilip geleceklere yer açılmalıdır.ozanla tolgay takas edilmeli iki kulübün menfaaatine. ikiside oynayacak.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesini isteyen Beşiktaşlı tanımıyorum.
    Cevapla
  • del toro 5 yıl önce Şikayet Et
    Adana'ya transfer olmak istiyor çocuk yollayın Adana'ya orada kebap çok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle