Mehmet Ekici'den Ersun Yanal itirafı

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş karşılaşmasında Giresunspor'u 5-2 mağlup ederek tur atlamasının ardından Mehmet Ekici, basına açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ekici'den Ersun Yanal itirafı
Mehmet Ekici'den Ersun Yanal itirafı
GİRİŞ 20.12.2018 22:53 GÜNCELLEME 20.12.2018 22:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Konuşmasının başında Ersun Yanal'ın takıma yeni bir enerji getirdiğini ve bunun takıma iyi geldiğini dile getiren Ekici, "Takıma yeni bir enerji geldi. Hoca, takıma iyi geldi motive etti takımı. Bu morali inşallah Antalya maçına da yansıtmak istiyoruz." dedi.

Fenerbahçe'nin Türkiye Ligi, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda yoluna devam ettiğini ve bunun yıprattığını aktaran tecrübeli futbolcu, "3 kulvarda ilerliyoruz şu an. Tabi, biraz yıpratıyor bu takımı. Ersun hocamızla daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Antalya maçıyla da devam etmek istiyoruz." dedi.

 

 

Konuşmasının sonunda, Giresunspor karşısında alınan galibiyetin takım olarak moralleri üst seyiyeye çıkardığını aktaran Fenerbahçeli yıldız, "Bugün kaydettiğim goller için mutluyum. Galibiyet için takım olarak moral kazandık. Güzeldi benim için." dedi ve konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR 3
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    3 kulvar derken pardon uefa tr kupasi diğeri ha anladim kumede kalmaya mucadele ediyorsunuz çok pardon ya
    Cevapla
  • f.b. 5 yıl önce Şikayet Et
    kaleci şart
    Cevapla
  • İsmail66 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam size göre bir lig oynar kazanırsınız ikinci ligde
    Cevapla