Yanal'ın Fenerbahçe'si Giresun'a patladı!

Fenerbahçe, İstanbul'da 1-0 kazandığı maçın rövanşında Giresunspor'u deplasmanda 5-2 yenerek Türkiye Kupası'nda son 16'ya kaldı.

GİRİŞ 20.12.2018 22:22 GÜNCELLEME 21.12.2018 09:03
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Fenerbahçe, ilk maçta 1-0 yendiği Giresunspor ile deplasmanda karşılaştı. Fenerbahçe, Giresunspor'u 5-2 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Roberto Soldado, 49 ve 55. dakikalarda Mehmet Ekici, 73. dakikada Mehmet Topal ve 89. dakikada Diego Reyes kaydetti. Giresunspor'un gollerini ise 14. dakikada Id Azza ve 68'de Volkan Okumak attı.

Fenerbahçe bu sezon ilk kez bir maçta 3 ve daha fazla gol atmış oldu. Ersun Yanal ise takımın başındaki ikinci maçında ilk galibiyetini aldı. Yanal'ın olduğu iki maçta Fenerbahçe toplam 7 gol kaydetti.

 

Stat: Giresun Atatürk

Hakemler: Suat Arslanboğa, Erdem Bayık, Ata Yıldırım

Giresunspor: Anıl Atağ, Emre Uğur Uruç, Uğur Arslan Kuru, Ferhat Görgülü, Çağlar Birinci (Dk. 46 Sery), Kağan Miray Bağış (Dk. 58 Dauda), Husmani, Alperen Aydın, Bahadır Erol, Volkan Okumak, Id Azza (Dk. 78 Saruhan Bolat)

Fenerbahçe: Harun Tekin, Neustaedter, Skrtel, Reyes, Barış Alıcı (Dk. 46 Valbuena), Mehmet Topal (Dk. 77 Hasan Ali Kaldırım), Mehmet Ekici (Dk. 77 Ferdi Kadıoğlu), İsmail Köybaşı, Benzia, Ayew, Soldado

Goller: Dk. 7 Soldado, Dk. 49 ve Dk. 55 Mehmet Ekici, Dk. 73 Mehmet Topal, Dk. 89 Reyes (Fenerbahçe), Dk. 14 Id Azza, Dk. 68 Volkan Okumak (Penaltıdan) (Giresunspor) 

Sarı kart: Dk. 61 Husmani (Giresunspor)

TÜRKİYE KUPASI'NDA SON 16'YA KALAN TAKIMLAR

Seribaşı Olanlar 
Galatasaray 
Fenerbahçe 
Başakşehir 
Yeni Malatyaspor 
Trabzonspor 
Göztepe 
Kasımpaşa 
Kayserispor

Seribaşı Olmayanlar
Akhisarspor
Alanyaspor
Antalyaspor
Boluspor
Ümraniyespor
Balıkesirspor
Hatayspor
Bodrumspor

YORUMLAR 83
  • Abidin Yaman 5 yıl önce Şikayet Et
    Giresun maçı, bu Fenerbahçe'nin Spor-Toto liginde iş yapabileceğini gösterdi.. :)
    Cevapla
  • furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunada şükür ya yenilip elenseydi ne olacaktı
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu anki Fenerbahçe için bir başarı sayılır
    Cevapla
  • Coşkun Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Gener ligini buldu
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Takımların taraftarları hepiniz bir takımın üstünü çullanacağınıza dönüp tuttuğunuz takımın geçmişine bir bakın hep güllük gülistanlık mı geçirmişler futbol sezonlarını, takımlarınızın kötü günlerini maalesef çok çabuk unutmuşsunuz. Gülme komşuna gelir başına dikkatli olun.
    Cevapla
  • yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    dediğin doğru laf atanlar son 20 seneye baksın fener 1-2 sezon hariç ya şampiyon ya 2. sırada ama bunu bilmezler işlerine gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle