Yanal imzayı attı! Köşeye sıkıştıran soru...

​Fenerbahçe Kulübü, yeni teknik direktör Ersun Yanal için basın toplantısı düzenledi. Ali Koç'un da bulunduğu toplantı flaş açıklamalara sahne oldu.

GİRİŞ 18.12.2018 14:43 GÜNCELLEME 18.12.2018 16:05
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe Kulübü, yeni teknik direktör Ersun Yanal için basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında başkan Ali Koç da yer aldı.

​"EN KÖTÜ SENARYOYU YAZIN DESEYDİK..."

Başkan Ali Koç, basın toplantısının başında "Pozitif duygular ile bu basın toplantısına başlamak isterdik ancak olmadı. Hocamızın sesi biraz kısık ve onu bugün fazla yormayacağız, kısa bir süre içerisinde kendisi daha kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek. 16. hafta itibarıyle hiç istemediğimiz, tahmin etmediğimiz bir durumdayız. Sezon başına dönersek 16. hafta itibariyle en kötü senaryoyu yazın desek, kimse bu durumu yazamazdı. Erzurum maçında olduğu gibi, 5-0, 6-0 kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirdik. Formsuzluk, dayanıksızlık, transfer yanlışları gibi şeyler ile Fenerbahçe'nin bu durumunu anlatmak hayatın olağan akışına aykırı. Bu işe nasıl girdiysek bu işten de öyle çıkacağız. Bugünün değil, yarının tohumlarını ekmek için işe başladık" açıklamasını yaptı.

"AĞZINIZLA KUŞ TUTSANIZ, FUTBOLDA BAŞARI YOKSA..."

Futbol takımının başarısız sonuçlarının tüm planlamayı etkilediğini söyleyen Ali Koç, "Kulübümüzün faydası için pek çok yeniliği hayata geçirdik ancak top çizgiyi geçmediği sürece bu durum her şeyin önüne geçiyor. Tüm güzellikleri ortadan kaldırıyor. Geleceği inşa etme konusunda bizim motivasyonumuzun da önüne geçiyor, günlük işlere odaklanmak zorunda kalıyoruz. Bugün olumsuz tablo var ancak bir yandan da çok önemli işlere imza atılıyor. Biz büyük bir camiayız, 9 branşta rekabet ediyoruz, Fenerbahçe dediğiniz zaman aklınıza pek çok şey geliyor. Bu camiaya hizmet eden herkes ağzıyla kuş tutsa, futbolda başarı gelmediği zaman diğer her şey göz ardı edilebiliyor. Futbolcularımıza da bunu anlattım. Harcanan bütün emeklerin karşılığı ancak futbolda alınan sonuçlar itibariyle alabiliyoruz" açıklamasını yaptı. 



ERSUN YANAL: "4. YILDIZI TAKACAĞIZ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, basın toplantısında ilk olarak "Biz Fenerbahçe'de umutları gerçekleştirmek için buradayız, beraberiz. Fenerbahçe'nin büyüklüğü Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olmasıdır. Bugün bulunduğu yer, sadece futbola sığmayacaktır. Sayın başkan Koç'un sporun içerisinde olması ülkemiz açısından da önemli bir hamledir. Böyle bir camianın içerisinde olduğum sorumluluklarım, heyecanım büyük. 4. yıldızı takacağız, 4. yıldızı takmak için var gücümüzle çalışacağız, bunu yapacağız. Bu şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Fenerbahçe ailesinin içerisinde olmaktan dolayı mutluyum." açıklamasını yaptı. 

"F.BAHÇE'NİN NEREDE OLMASI GEREKİYORSA..."

Ersun Yanal, takımla ilgili yaptığı açıklamalar sırasında "Şu anda bir maçımız var, ikinci yarıdaki puan tablosuna baktığımızda zirvede olan bir takım olacağız. İkinci yarıya başladığımızda Fenerbahçe nerede olması gerekiyorsa, orada olmamız gerekiyor. Toplam 3 gündür buradayım, geniş bir toplantıda bazı şeyleri anlatacağım. Fenerbahçe'nin bir oyun kültürü var ve biz bunun dışında bir şey yapmayacağız, İstatistikleri başkası değil biz belirleyeceğiz. Taraftarımızın ortaya koyduğu tavır şampiyonluğu kazanan takıma destekti. O şampiyonluğu ben tek başıma kazanmadım, taraftarımız şimdi bu takıma da destek verdi. İkinci yarıda çok farklı bir Fenerbahçe izleyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

ERSUN YANAL'A 2010-2011 SEZONU SORUSU

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın imza töreninde "Trabzonspor, 2010-11 sezonu şampiyonudur" sözlerini söyleyip söylemediği sorusu yöneltildi.

Deneyimli çalıştırıcı ise böyle bir söz kullanmadığını ve bir daha da gündeme gelmemesi gerektiğini fade etti.

"SADECE FENERBAHÇE DEDİM"

2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe mi, Trabzonspor mu? şeklinde gelen bir soruya cevap veren Ersun Yanal, "Ben, 2013-2014 sezonunda görev yaptım ve o dönemde de dediğim tek şey vardı; şampiyon Fenerbahçe. Bu konuların bir daha açılmaması gerekiyor" dedi.

 

 

YORUMLAR 32
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    2010-2011 sezonunda şike mike yok! Fetönün kumpası var..Şike var diyen Fetöye hizmet eder..Ve şike kumpası ;Gezi parkı hainliği,17-25 aralık,15 Temmuz darbesi kalkışmasının başlangıcıdır.
    Cevapla
  • adamsin 5 yıl önce Şikayet Et
    ne şikesi vatan elden gidiyor. Aziz YILDIRIM
    Cevapla
  • dede korkut 5 yıl önce Şikayet Et
    aziz yildirimin yillarca yaptigi yanlislarin sonucudur fb-nin simdiki durumu.akilli ol.var varsa aziz de bir sey yapamaz.az da olsa var adaletin yanindadir.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bana öyle geliyor ki siz 4 yildizdan önce 4 antrönör degistireceksiniz.
    Cevapla
  • derin düşünçe 5 yıl önce Şikayet Et
    ben asla kimsenin masum olduguna inanmam fb listenin sonunda ali koça ragmen bu durum bence futbolda tarafsızlıgın bittigi zamanda fb üzerinden başarısız gösterilmesi saglanarak tff kurumu algı yapıyor ben tarafsızım diyor gaz alma politikası işleniyor.paranın oldugu yerde adalet olmaz 2010-11 senesinde şike kelimesin anlamını bilmezken izledgim fb-eşkişehir maçında fb li arkadaşa ulan masa başında maç kazanıyorsunuz diyorsan bu benim için şikenin en büyük kanıtıdır.önçe lobi sonra futbol şampiyonu belirliyor bazı piyonlarda taraftar ismi altında birbirlerini kırıyorlar o yüzden kimse masum degil her başarın ve başarısızlıgın altında birşeyler aramak gerekir
    Cevapla
  • erhan19 5 yıl önce Şikayet Et
    2010-2011 şampiyonu TRABZONSPOR dur. Bunu Türkiye hariç tüm dünya biliyor. Ha bir de Rabbim biliyor. Kupanın bizim nezdimizde önemi yok. Ha bir de Fener taraftarı Ali Koç u istedi durum ortadaa,şimdi de Ersunu istediler, Görelim bakalım Mevlam neyler, eylerse Güzel eyler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle