Lucescu, Ruslara Fenerbahçe'yi anlattı!

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, eski takımı Zenit için Rusya basınına Fenerbahçe'yi anlattı.

Lucescu, Ruslara Fenerbahçe'yi anlattı!
Lucescu, Ruslara Fenerbahçe'yi anlattı!
GİRİŞ 17.12.2018 21:24 GÜNCELLEME 17.12.2018 21:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış


Türkyie A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Avrupa Ligi'nde ortaya çıkan Fenerbahçe - Zenit eşleşmesi hakkında konuştu.

Eski takımı Zenit için Rusya basınına Fenerbahçe'yi değerlendiren Lucescu, Zenit'i tur için favori gösterdi.

''FENERBAHÇE İYİ DURUMDA DEĞİL''

Mircea Lucescu, ''Zenit çok net favori. Fenerbahçe şu anda iyi durumda değil. Sezon başında başkan değişti. Giuliano, Fernandao ve Josef'i gönderdiler ancak gelen 25 milyon euroyu FFP nedeniyle kullanamadılar. Fenerbahçe şu anda 17. sırada, Fenerbahçe hiçbir zaman böyle bir yerde olmadı. Oyuncuların üzerinde büyük bir baskı var, bu yüzden devre arası onlara iyi gelecek.'' sözlerini kullandı.

''TRANSFER YAPMAZSA BAŞARI İMKANSIZ''

Fenerbahçe'nin transfere ihtiyacı olduğunu belirten Lucescu, ''Ersun Yanal'ın transfere ihtiyacı var. Son maçlarda Valbuena iyiydi ama yeterli değil. Fenerbahçe devre arasında yeni oyuncu almazsa, Avrupa'da başarılı olması imkansız.'' şeklinde konuştu. 

ZENIT TEKNİK DİREKTÖRÜ SÖYLEMİŞTİ...

Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak, Fenerbahçe eşleşmesinin ardından eski teknik direktörleri Lucescu'dan bilgi alacaklarını söylemişti. Semak, ''Lucescu ile konuşup, Fenerbahçe ile ilgili bilgi alacağız. Onun sesini duymak her zaman güzel oluyor.'' ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 4
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Eger Lucescu Fenerbahceyi analiz edip ruslara verdiyse fenerbahce turu garanti gecer. Gorduk ne guzel analizler yapiyor, sayesinde avrupa C liginde oynuyacagiz.
    Cevapla
  • fb 78 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne 3. 4 ü takım yokki tam tersi 2.3 futbolcu dışındaki boş çoğunu gönderip adam akıllı tranfer yapması lazım o da zor gelen adam 17 .sırada görürse ne der bilmem ne acı ama gerçek umarım 2 . yarı düzelir
    Cevapla
  • GERÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu fener için ne bilgisi...her şey ortada.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Fenerbshçe en 3-4 futbolcuyu göndermesi lazım , yoksa işi çok zor.
    Cevapla