İsviçreliler'den Ersun Yanal'a yakın takip

Michael Frey'i yakından takip eden İsviçre basını, Ersun Yanal'ın göreve gelişini de ilginç ifadelerle değerlendirdi.

İsviçreliler'den Ersun Yanal'a yakın takip
İsviçreliler'den Ersun Yanal'a yakın takip
GİRİŞ 16.12.2018 09:23 GÜNCELLEME 16.12.2018 09:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'la yeniden buluşması, dış basının da gündeminde. Sarı-Lacivertli takımda oynayan yabancı futbolcuların ülkelerinde de Ersun Yanal isminin önemine dikkat çekildi. İsviçre basınında yer alan bir haberde çıkışa geçen Michael Frey'le ilgili yapılan bir analizde Ersun Yanal'ın gelişi de şöyle değerlendirildi: Türkiye'nin geleneksel kulübü sorunlu olduğu dönemi aşmak için önemli bir adım attı.

AVRUPA'DA DA ÜSTLERE BAKIYORLAR

Fenerbahçe eski hocasını geri kazandırdı. Usta Hoca Ersun Yanal, 2014'te Fenerbahçe'ye en özel şampiyonluklarından birini yaşatmıştı. Taraftarlar da gelecek için umut doldu. 17. sıraya kadar gerilediler ancak toparlanma sürecinin adımları atıldı. Türkiye'de 19 şampiyonluk yaşamış Fenerbahçe, sayıyı yükseltmek için ümitlendi çünkü usta hoca yerini tekrar aldı. Avrupa Ligi'nde de üst turlara tırmanmaya bakıyorlar

COCU'DAN SONRA DA DÜZELMEDİ

Fenerbahçe, Phillip Cocu ile büyük hayallere atılmıştı ancak bu kısa sürdü. Hollandalı, kulüpte sadece 5 ay tutunabildi. Frey de bu dönemin parçasıydı ancak o gol atmaya başladı. Şimdi Ersun Yanal'la geleceğe daha farklı bakabilir. Koeman'la gelen iyi sonuçlar da uzun sürmedi. Öte yandan Sarı-Lacivertli takımın Teknik Direktör Ersun Yanal'ın gelişiyle sosyal medyadaki yükselen etkileşim sayısı da analizin içinde önemli not olarak belirtildi.

YORUMLAR 3
  • LevRok 5 yıl önce Şikayet Et
    Frey Slimaniye 100 ceker. Frey oynasin
    Cevapla
  • Halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Besketbol takımının ismi, fb beko olmuş, futbol takımının ismi fb arçelik olsun, ersun yenal ın ismide ersun altus olsun, fb kulübünün ismide fb koç yapında tam olsun.
    Cevapla
  • SüZGeÇ 5 yıl önce Şikayet Et
    hahahhahaha...
    Cevapla