F.Bahçe'ye bir sponsor daha! Yine Koç...

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı 'Sarı Melekler'in isim ve forma göğüs sponsoru, Koç Grubu şirketlerinden bir diğer OPET oldu.

F.Bahçe'ye bir sponsor daha! Yine Koç...
F.Bahçe'ye bir sponsor daha! Yine Koç...
GİRİŞ 15.12.2018 14:15 GÜNCELLEME 15.12.2018 17:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış


Bugüne kadar AVIS, Aygaz, BEKO gibi markalarla Fenerbahçe'ye sponsor olan Koç Grubu Şirketleri, OPET ile birlikte bir sponsorluk anlaşması daha yapmış oldu.

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

 

 

"Ülkemizde voleybol adına birçok ilki hayata geçiren, elde ettiği ulusal-uluslararası başarılar ve şampiyonluklarla voleybolu, ülke sporumuzda ve dünyada önemli bir noktaya taşıyan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız ve OPET arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı.

Türk sporunun gelişimi ve uluslararası alandaki başarısı için spora destek olan akaryakıt dağıtım sektöründe müşteri memnuniyeti lideri OPET, 2018-19 sezonu boyunca kadın voleybol takımımızın isim ve forma göğüs sponsoru olacak.

Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Cev Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı olarak devam edecek takımımıza sonsuz başarılar diliyor; sponsorumuz OPET'e, Fenerbahçe ailemize hoş geldin diyoruz.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı

Fenerbahçemiz, kadın voleybolda Türkiye'de ve dünyada önemli başarılara imza atarak voleybolu ülke sporunda önemli bir noktaya taşımış, voleybolda tribün kültürü oluşmasına önemli katkılar sağlamıştır.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, Türkiye´yi Avrupa kupalarında temsil eden ilk takım olmuştur.

Fenerbahçe'miz, 2010 yılında Katar'da elde ettiği Dünya Şampiyonluğuyla da Türk spor tarihinin en büyük başarılarından birisini elde etmiştir.

2008-2009 sezonunda Türkiye Birinci Voleybol Ligi'ni tarihinde ilk kez şampiyon olarak tamamlayan Kadın Voleybol Takımımız, aynı yıl Avrupa Kadınlar CEV Kupası'nda Avrupa 3.'sü olmuştur.

2009-2010 sezonuna Süper Kupa ile girdikten sonra tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanan Sarı Meleklerimiz, ligde ise normal sezonu namağlup tamamladıktan sonra play-off'ta elde ettiği başarılarla ikinci kez üst üste şampiyonluğa ulaştı.

2010'da Avrupa Indesit Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde, ev sahibi Cannes takımını 3-2 yenerek finale yükselen Sarı Meleklerimiz, Avrupa 2.'si oldu.

2010-11'de Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapan Fenerbahçe'miz, Final Four'a direkt katılım hakkı kazanmış ve Sarı Meleklerimiz turnuvayı Avrupa 3.lüğü ile tamamlamıştır.

2011-2012 sezonunda Cev Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu elde eden takımımız, 2013-2014'te de elde ettiği Cev Avrupa Kupası Şampiyonluğuyla başarılarına başarı katmıştır.

2014-15'te ligde 4.kez şampiyonluğa ulaşan Sarı Meleklerimiz, bu sezon ligde 7 maçta 5 galibiyet ederken CEV Şampiyonlar Ligi'nde de serüvenine galibiyetle başlamıştır.

OPET HAKKINDA

Akaryakıt dağıtım sektörünün müşteri memnuniyetindeki değişmez lideri OPET; perakende, ticari ve endüstriyel satışlar, depolama ve uluslararası ürün ticareti konularının yanı sıra iştirakleri ile madeni yağ ve jet yakıtı alanlarında faaliyet gösteriyor. Yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve fark yaratan sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken OPET, sektörün büyük oyuncuları içindeki tek yerli şirkettir. OPET'in SUNPET markası ile birlikte 1600'ü aşkın istasyonu bulunuyor. Pazarda büyük rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi 1 milyon metrekübün üzerinde olan OPET, aynı zamanda akaryakıt sektörünün teknolojiyi en iyi kullanan markası olarak biliniyor. OPET, 'Akıllı Dolum Sistemi' ile müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye'deki akaryakıt istasyonlarından uygun yakıtın alınabilmesini sağlayan projesi ile sektörde yine bir ilke imza atmıştır. KalDer (Türkiye Kalite Derneği) tarafından 12 yıldır 'Müşteri bağlılığı en yüksek marka' seçilen OPET, aynı zamanda 'Superbrands' ve Lovemark gibi unvanların da sahibi. OPET, "Kusursuza Yolculuk" yaklaşımı ile yepyeni projeler, ürün ve hizmetlerle müşterisinin yanında olmaya devam ediyor."

YORUMLAR 10
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani fbli Ali Koç olarak gelmiştin bu şirketler neyin nesi
    Cevapla
  • Fbli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koc belki Cocu ile hata yapti ama hatadan döndü ve Ersun Yanali getirdi. Herkez hata yapabilir. Yoksa iyi adam. Fenere olabildigince yardimci oluyor. Neticede cekedini alip gidebilirdi de. Ali Koc uzun vadede bence tarihe olumlu olarak damga vuracak....
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    fetö ele geçiremedi ama koçlar ele geçirdi feneri.
    Cevapla
  • rasim arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    yakinda koc bahce olur
    Cevapla
  • taklamakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım Koç un serveti FB yolunda bitene kadar FB şaha kalkabilecek mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle