Koeman: Ben her şeye hazırım!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Spartak Trnava maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Koeman: Ben her şeye hazırım!
Koeman: Ben her şeye hazırım!
GİRİŞ 14.12.2018 01:43 GÜNCELLEME 14.12.2018 01:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geleceği ile ilgili bir gelişme olup olmadığı sorulan Koeman, "Ben her şeye hazırım" derken, yeni bir gelişme olup olmadığı yönündeki soruya da, "Yeni bir şey yok" cevabını verdi.

 

 

"COCU İLE ANLAŞILMIŞ OLMASI İYİ BİR ŞEY"

Cocu'nun sözleşmesinin feshedilmesi ile iglili de görüşleri merak edilen antrenör, "Cocu ile sözleşme feshi için anlaşmış olmaları iyi bir şey, 43 gündür bekleyen bir şeydi. İyi bir haber bu" mesajını yolladı.

 

 

Maçın büyük şanssızlıkla sonuçlandığını kaydeden Hollandalı hoca, "Tipik bir 0-0 maçı gibiydi ama yaptığımız hatadan gol yedik. Gole kadar pozisyonları yoktu. Kalemize gelen ilk şut golle sonuçlandı. Bizim için bu sezonun görüntüsünü yansıtan bir maç, bir goldü" dedi.

"YİĞİTHAN'IN DURUMU İYİ GÖZÜKMÜYOR"

Sakatlanan Yiğithan için de konuşan Koeman, "Yiğithan'ın durumu çok iyi gözükmüyor. Hastaneye gitmesi, kontrol edilmesi lazım ama şu anda iyi durumda değil gibi" diye konuştu.

İlk kez 11'de şans verdiği Mahsun Çapkan'ın oyununu değerlendiren teknik adam, "Mahsun'un topa ilk dokunuşları bazen iyiydi, bazen değildi. Ama maksimumunu verdi. 75 dakika sahada kaldı, onun için harika bir fırsattı. Maçı kaybettik, önemli olan her zaman skordur ama onun özelinde güzeldi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • antipas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bize KOEMAN değil KOCAMAN lazım...
    Cevapla