Ümit Özat'tan flaş Ersun Yanal çıkışı!

Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından ve unutulmazlarından Ümit Özat, twitter adresinden yaptığı açıklamada sarı-lacivertlilerde yaşanan son gelişmelere dair görüşlerini belirtirken teknik direktör adayı Ersun Yanal'a çarpıcı ifadeler kullandı.

Ümit Özat'tan flaş Ersun Yanal çıkışı!
Ümit Özat'tan flaş Ersun Yanal çıkışı!
GİRİŞ 10.12.2018 13:31 GÜNCELLEME 10.12.2018 13:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış


Ümit Özat kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takımın durumuyla alakalı olarak, "Kimse kendi kendine gelin güvey olmasın. Fenerbahçe'ye Allah'tan başka kimsenin gücü yemtez. Kırmızı kar yağarsa Fenerbahçe küme düşebilir diyorlar. Ben hiç kırmızı kart görmedim. Onun için hayal görmeyin. Mevzu Aziz Yıldırım, Ali Koç mevzusu değildir. Bir yönetim daha ilk senesinde 3. hocayı arıyorsa sorunu biraz daha farklı yerlerde aramaları lazım." dedi. 

"SÖZ KONUSU FENERBAHÇE DİYEREK PAZARLIK YAPANLAR..."

Konuşmasının devamında Ersun Yanal'ın "Konu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır" sözünü hatırlatan Özat, "Gerçekleri de göz ardı etmemek lazım. Her teknik adam Fenerbahçe'yi çalıştırmak ister. Buna söz konusu Fenerbahçe diyerek, pazarlık yapanlar da dahildir. Ancak şunu unutmayın. Fenerbahçe'nin erken şampiyon olan kadrosu dağılmasaydı ondan sonra gelen hocalar da şampiyonluk yaşarlardı." dedi. 

YORUMLAR 10
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    o emenike ersunla kaç gol attı aykutla kaç gol attı ? bi de o yönden bak?
    Cevapla
  • ksy 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim la:))
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özata hak vereceğim hiç aklıma gelmezdi
    Cevapla
  • yyyyyyyy 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu dinleyen varmi yaa. ne kafar topcuydun ki. antroner olasin
    Cevapla
  • Analız 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun umıt kadroyu dagıttılar sımdı oynayın dıyorlar bu adamlar fenerbahcelı degıl abı fenerı kazanc metaası olarak goruyorlar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle