Trabzonspor ile Fenerbahçe söz kesti!

Burak Yılmaz transferinde işler karıştı. Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir'i devreden çıkaran Trabzonspor yönetimi Fenerbahçe'yle görüşmelere başladı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe söz kesti!
Trabzonspor ile Fenerbahçe söz kesti!
GİRİŞ 10.12.2018 12:11 GÜNCELLEME 10.12.2018 12:16
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış


Burak Yılmaz, Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varırken Trabzonspor cephesinden bu transfere onay çıkmadı. Beşiktaş yönetiminin takas + para teklifine olumsuz yanıt veren Bordo-Mavililer transfer görüşmelerinin tıkanmasına neden oldu.

Ünal Karaman: Burak'ı rakiplerimize vermeyin!

İlk etapta Beşiktaş ile görüşmeleri olumlu bir şekilde sürdüren Trabzonspor'un bir anda karar değiştirmesinin altında yatan gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı. Teknik Direktör Ünal Karaman ile yapılan görüşmede tecrübeli hocanın, "Burak Yılmaz'ı şampiyonluk yolundaki rakiplerimize kesinlikle vermemeliyiz" dediği ve yönetimin de Karaman'ı haklı bulduğu öğrenildi. Bu sezon şampiyon olmaya çok yakın olduklarını dile getiren Ünal Karaman, Burak'ı Beşiktaş, Galatasaray veya Başakşehir'e verirsek kendi ayağımıza sıkmış oluruz diyerek yönetimi ikna etmeyi başardı.

Fenerbahçe'ye önerildi

Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir seçeneklerinin ortadan kalmasının ardından Fenerbahçe'nin forvet ihtiyacını göz önünde bulunduran Trabzonspor yönetimi bu durumu kullanma kararı aldı. Burak Yılmaz'ı elden çıkarmayı kafaya koyan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u bizzat arayarak Burak Yılmaz teklifinde bulundu.

Ağaoğlu'dan süre isteyen Başkan Ali Koç, Burak Yılmaz'ı transfer edebileceklerini belirtti. Teknik Direktör karışıklığının çözülmesinin ardından net cevabını ileteceğini söyleyen Ali Koç, Burak Yılmaz'ın kendilerine sorulmadan başka bir takıma satılmamasını rica etti.

 

 

YORUMLAR 44
  • ramazanarıcı 5 yıl önce Şikayet Et
    var geldi, burak gibi oyuncuların devri bitti. artık kendini müdahale olmadan yere atıp da penaltı falan alamıyorsun. futbola adalet geldi.
    Cevapla
  • Rapsody 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak gibi bir forvet alamazsa fener diplerde surunmeye devam eder
    Cevapla
  • feyellll 5 yıl önce Şikayet Et
    adamı hurdya cıkardılar satlık
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Buragı bende istemiyorumda adam gol atıyor her takimda fenerde bos kaleye top yuvarlayacak adam yok burak bence cok is yapar.
    Cevapla
  • recep 5 yıl önce Şikayet Et
    burak gelsın en azından gol atar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle