Ali Koç'a ağır sözler! 'Başkanlığı bitmiştir'

Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, Akhisarspor yenilgisi sonrası başkan Ali Koç'un takımı İstanbul'a otobüsle yollamasını eleştirdi.

GİRİŞ 10.12.2018 10:00 GÜNCELLEME 10.12.2018 11:34
Bu Habere 220 Yorum Yapılmış


Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında konuşan Ahmet Çakar şu sözleri kullandı:

"Bu gece itibariyle Ali Koç'un spor adamlığı ve Fenerbahçe sevgisi bitmiştir. Otobüs kararına mobbing diyebiliriz. Mola vermeyin, altınıza yapın, paralı yolları kullanmayın ve yolu uzatın derseniz, bunun adı mobbingtir. Ali Koç vizyonu Kamil Koç vizyonuymuş. Bu otobüs olayı, futbolculara uygulanan bir mobbingtir ve Türk Ceza Kanunu'na göre de suçtur"

 

 

"YAZIKLAR OLSUN"

"Ali Koç'a yazıklar olsun. Derhal Türk futbolundan uzaklaşması gerekiyor. En son Panathinaikos'un başkanı böyle bir şey yapmıştı. O bir ruh hastası. Bu, futbola sağlıksız ruh haliyle bakanların alacağı bir karardır. Bu gece itibariyle Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığı, spor adamlığı ve iyi insanlığı sıfıra inmiştir."

Ali Koç'un futbol adamlığı kimliği bitmiştir. Mola verme ne demek? Bu adamlar ne yiyecek, abdest ihtiyaçlarını nerede giderecek?

YORUMLAR 220
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    daha futbolculara verilecek cezalar yakında .oynayamayanın maaşından kesilecek.prim alamayacak.sahada gezinen bi şey yapamayan gayret göstermeyen kendini yormayan fulbolcu yandı. gençlere önem verilecek. volkan,topal. ismail,dirar,soldado,slimani gibi foslar gönderilecektir.
    Cevapla
  • FANATİK R.T.E Lİ 5 yıl önce Şikayet Et
    bir galatasaraylı olarak neden sadece futbol üzerinden bir kulüp taşlanıyor.fenerbahçe euroligde çok ama çok başarılı ve diğer branşlar da da başarılı oluyorlar.ama sırf futbolda başarı olmadığı için bir kulüp yerlere atılamaz
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Suskunluğum asaletimdendir, Yoksa her lafa verecek bir cevabım var, Ama bir lafa bakarım laf mı diye, Birde diyene bakarım adam mı diye... Kim söylediyce çok güzel söylemiş...
    Cevapla
  • fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    bu gibi kalitesiz futbolcuları at arabası ile göndermek daha güzel olurdu. ali koç az yapmış...
    Cevapla
  • ali koc 5 yıl önce Şikayet Et
    ali koc defol git
    Cevapla
  • memati 5 yıl önce Şikayet Et
    trenle gitseler daha iyiydi ölmüş takım ruhu falan yok bizim halı saha takımı bunlardan iyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle