F.Bahçe otobüsle İstanbul'a böyle geldi!

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giriş yaptığı esnada tesislerin girişinde toplanan az sayıda Fenerbahçe taraftarı, Comolli'yi istifaya davet etti ve Ersun Yanal lehine tezahüratta bulundu.

GİRİŞ 10.12.2018 09:21 GÜNCELLEME 10.12.2018 09:29
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış


Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan ve haftayı küme düşme potasında kapatan Fenerbahçe kafilesi, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne ulaştı.

Akhisarspor mağlubiyetinin ardından Başkan Ali Koç'un talimatıyla uçak yerine otobüsle İstanbul'a dönen sarı lacivertli kafile, saat 02.00'de Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne geldi. 

 

 

Yaklaşık 30 sarı lacivertli taraftar, tesislere gelerek oyunculara, teknik heyete ve başkan Ali Koç'a tepki gösterdi. "Bu taraftar bunları hiç hak etmiyor" tezahüratlarında bulunan taraftarlar, sportif direktör Damien Comolli'yi istifaya davet ederken, Ersun Yanal'ın yeniden göreve getirilmesini istedi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında Manisa'dan İstanbul'a gelen Fenerbahçe kafilesi, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde de spor şubeden gelen polislerin güvenlik önlemleri altında tesislere giriş yaptı. Kafilede Sportif Direktör Damien Comolli ile Teknik Sorumlu Erwin Koeman da yer aldı.

YORUMLAR 16
  • ferhat s 5 yıl önce Şikayet Et
    ali koc dünyanin parasini veriyor onlara, insaf etmis otobüsle göndermis,,ben olsam istanbula kadari kostururdum, en azindan aldiklari parayi hak etmis olurlar :)
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    surekli onu bunu gonderme derdindeler yapici olalim az, yikici değil.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi kimse futboldan anlamiyor.yahu kardesim degil yanal morinyo bile gelse gene ayni kadroyu oynatacak.bu ne sacmalik kadro berbat kaliyor hocalar gidiyor.bence herkes önce kafalari degistirsin.bir bayern veya dortmund un basina ben bile gecsem ziveye oynarim.neden ?cünkü aktif bir kadro var.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İstediğinizkadar bağarın futbolcular kulaklıklarını takıp şarkı dinleyerek geçiyolardr
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    2 ay sonrada ersun yanal istifa diye bağıracaksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle