Mehmet Demirkol: Comolli de yürüsün!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Akhisarspor maçının ardından takımın otobüsle dönmesine karar vermesinin ardından Mehmet Demirkol'dan da bir paylaşım geldi.

Mehmet Demirkol: Comolli de yürüsün!
Mehmet Demirkol: Comolli de yürüsün!
GİRİŞ 09.12.2018 22:51 GÜNCELLEME 09.12.2018 23:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor'a 3-0 yenildiği maçın ardından Ali Koç'un, kararı bir anda gündem oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yenilgi sonrasında takımın İstanbul'a otobüs ile dönmesi yönünde karar alırken, spor yazarı ve yorumcsu Mehmet Demirkol'dan ilginç bir tweet geldi.

Mehmet Demirkol, sosyal medya hesabından Ali Koç'un kararının ardından ''Comolli de yürüsün'' mesajını paylaştı.

 

 

YORUMLAR 11
  • ÇAMDİBİLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca ersun yanal ın trabzonspor daki karnesi çok zayıf ve çoğu futbolcunun manejer işlerini kendi yapıyormuş,Anlayacağınız trabzonspor işi uyandı ersun yanal ı kovdu.Ama trabzonspor dan ersun yanal çok para kazandı.Görüldüğü üzere futbolda köşe başlarını tutan bu kişiler ile Ali koç Çalışmak istemiyor,ama baskı ile gelirse ersun hoca yine de başarılı olacağını kimse garanti edemez.
    Cevapla
  • ÇAMDİBİLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe değişimin sancılarını yaşıyor.Ali koç bu değişimin öncüsü,hatalar yapmış olabilir ama fenerbahçe camiasının sonuçta kabul edip bşkan seçtiği kişi.Şimdi ne olacak sayın başkan hatalı verdiği kararları gözden geçirip yolları ayıracak.Ama unutmayın sezon başı fb nin geçen yılki antreman verileri yok olmuştu birileri tarafından.Bence başkan ersun yanal ı bu geçmişte yaşanan olaylar nedeni ile istemiyor.
    Cevapla
  • Marka 5 yıl önce Şikayet Et
    Cumalli gerçekten yürümeli artık yoksa taraftar yürütecek
    Cevapla
  • KARADERELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Comoli yalnız yürümesin ayıp olur, Ali Koç ile beraber yürüsün.
    Cevapla
  • acılarıııınnn 5 yıl önce Şikayet Et
    mehmet demirkol, ntvde rıdvan hocayla bir anlatırmısınız fb nasıl kurtulur :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle