Fenerbahçe tribününde kan aktı!

Spor Toto Akhisar Stadı’nda Akhisarspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maç öncesi sarı-lacivertlilerin bulunduğu tribünde çıkan kavgada bir taraftar bıçakla yaralandı.

Fenerbahçe tribününde kan aktı!
Fenerbahçe tribününde kan aktı!
GİRİŞ 09.12.2018 19:14 GÜNCELLEME 09.12.2018 20:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış


Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Akhisarspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesi Fenerbahçeli taraftarlarının bulunduğu tribünde kan aktı.

Henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle taraftarlar arasında çıkan kavgada bir kişi kesici bir aletle yaralandı. Yaşanan olaya çevik kuvvet ve güvenlik görevlileri hemen müdahale ederken, yaralı taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan şahıs ise gözaltına alındı. 

 

 

YORUMLAR 15
  • ismi lazım değil. 5 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu olarak hayret ibret vede dehşetle izliyoruz. Oysa anadolu bunlara göre cahil yobaz gerici dir oysa !!!!
    Cevapla
  • giresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    beyler bayanlar sözlerime ister inanın ister inanmayın ancak görünen şu ki bu işin içinden toplumsal patlama çıkacak çünkü bu tür sonuçlar 3 büyükler dahil normal sonuçlar değil çok bariz belli olmaya başladıki fener kümeye düşecek toplumsal patlama yaparak halk sokağa inecek nokta.
    Cevapla
  • Özkan Şahinkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon tribünlerini güneydoğu illerimizde yaşanan terör olayları ve vahşi batı ile özdeşleştiren çok sayın basın mensuplarının yorumlarını bekliyoruz. Yaralanan taraftara geçmiş olsun.
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar boyle tank bile sokarlar tirbüne
    Cevapla
  • Meta 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener'e himmen gelse bile kurtaramaz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle