Rıdvan Dilmen yeni hocayı açıkladı!

Ersun Yanal'ın dün yaptığı açıklamaları değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Ersun Yanal artık gelmiş, bitmiş. Pazartesi antrenmanı Ersun Yanal yaptırsın çünkü iş bitmiş." dedi.

Rıdvan Dilmen yeni hocayı açıkladı!
Rıdvan Dilmen yeni hocayı açıkladı!
GİRİŞ 09.12.2018 15:52 GÜNCELLEME 09.12.2018 23:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, dün katıldığı bir panelde sarı-lacivertli yönetimle görüştüğünü resmen doğrularken "Evet Fenerbahçe’yle bir görüşme yaptım. Fenerbahçe söz konusuysa diğer bütün ayrıntılar teferruattır. Bu meseleler halledilmeyecek meseleler değildir. Herkesin kendisine göre bir takvimi vardır."ifadelerini kullandı.

 

 

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın bu sözlerini değerlendirdi.

NTV'de Ersun Yanal'ın Fenerbahçe üzerine yaptığı açıklamaları değerlendiren Rıdvan Dilmen "Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır" sözüne vurgu yaparak şunları söyledi:

 

 

"Gerisi teferruat' kelimesi sık kullanılır ama her zaman kullanılmaması gerekir. Şu tabloyu görünce Koeman, tercümana 'Ne diyor bu arkadaş' diyor. Tazminatını bekleyen Cocu da, 'Ooo para cepte, İstinye Park, Akmerkez takılayın' diyor. Oyuncu da 'Yarın bu arkadaş geliyor bize' diyor."

"Ama yarın 1-0 mağlup olursan, sondan üçüncüsün. Konu 12. haftadan itibaren var. Ben Ersun Yanal'dan bu cümleyi ilk günlerde de beklerdim ama Ersun hoca yorum yapmadı"

"Ben Rıdvan olarak, 8 numaralı Fenerbahçeli olarak, ben 'Teferruat' derim, dedim de. Biz o formanın etiketiyle Allah'a şükür ekmek yiyoruz. Tabii ki kendi kabiliyetimiz de var ama çocuklarımıza bıraktığımız miras bizim oynadığımız kulüplerin formalarıdır."

BEŞİKTAŞ İSTESEYDİ GİTMEYECEK MİYDİ?

"Ben hiç konuşmadım, İsmail Kartal da konuşmadı, Aykut hoca da konuşmadı, Turan Sofuoğlu da konuşmadı. Ersun hoca şampiyon oldu, iz bıraktı ve taraftar da sevdi. Şenol hoca ayrıldı, Ersun Yanal'a gitti Beşiktaş, gitmeyecek miydi? Açık konuşalım, gidecekti. Teferruat demek için yeterli değil mi, soru işareti"

"Fenerbahçe'nin teknik direktör değişikliğine ihtiyacı var mıdır? Yüzde 100 vardır. Ersun hoca başarılı olmuş mudur Fenerbahçe'de? Olmuştur. Taraftarın mutlu olduğu bir futbol oynatmıştır fakat geç alınmış bir karardır. Ersun hoca bir dönem "Fenerbahçem' demişti. Madem teferruat, işi bitirseydiniz. Rıdvan 1,5 yıllık kontrat istemez"

ERSUN YANAL GELMİŞ ARTIK

"Bana bugün dense ki, 'Sağlığın pek iyi değil ama gel 1 hafta ihtiyacımız var', Kadıköy'e uçar giderim. Perde arkasında yok 6 ay, yok 1,5 yıl ise, o teferruatlık bir durum değildir. Ersun Yanal artık gelmiş, bitmiş. Pazartesi rejenerasyonu Ersun Yanal yaptırsın çünkü iş bitmiş. Manisa'da antrenör, Fenerbahçe'nin teknik direktörü değil, oyuncular da onu biliyor."

YORUMLAR 16
  • Halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan sen futbol oynadın, hocalık yaptın şimdide yorumculuk yapıyorsun, bence sende bu işin ersunun işi olmadıgını biliyorsun, fakat taraftar her baśarısızlıkta ersun doiyecek, en iyisi tam zamanı ersun gelsinde fb bir daha ersunun ismini agzına almasın demek istiyorsundur.eger düşüncen buysa dogru, bir eksik daha var fb nin kurtulması gereken biri oda ali koç bunu artık gerçek fb li ne kadar insan varsa söylemeli, yoksa fb nin bu duruma düşmesine sesini çıkarmayan ne kadar sözü geçen yorumcu, köşe yazarı, eski başkan, ve en büyük güç taraftar sorumludur, hiç kimsenin fb yi duruma düşürmeye hakkı yoktur, yapamıyorsan bırakacaksın, kimseyide suçlamayacaksın.
    Cevapla
  • Mesut 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç gitmeli başka yolu yok.nokta.
    Cevapla
  • dede korkut 5 yıl önce Şikayet Et
    dilmen fb-den baska bir sey bilmem.dolar 10 bin lira olur.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Üc sene trabzonsporun basinda kalip ilk bes takim arasina bile sokamayan bi adamdan ne menfat beklenir elinde yildiz adayi gencler ve tecrubeli ve kaliteli bir takim elinde varken bile basarili olamadi
    Cevapla
  • fenerist 5 yıl önce Şikayet Et
    rıdvanda bir cümlenin yarısında başka yarısında başka şeyler anlatıyor.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    sevimli takimi kume dusme hattinda.kafana takma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle