Koeman'dan takıma uyarı! Slimani ile özel görüştü

Akhisarspor'a konuk olacak Fenerbahçe, çıkış peşinde! Ligde tarihinin en kötü güçlerini geçiren Sarı-Lacivertliler bu zorlu deplasmandan 3 puan çıkarıp ilk yarı sona ermeden çıkış grafiği yakalamak istiyor.

Koeman'dan takıma uyarı! Slimani ile özel görüştü
Koeman'dan takıma uyarı! Slimani ile özel görüştü
GİRİŞ 09.12.2018 13:28 GÜNCELLEME 09.12.2018 19:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor'a konuk olacak Fenerbahçe, çıkış peşinde! Ligde tarihinin en kötü güçlerini geçiren Sarı-Lacivertliler bu zorlu deplasmandan 3 puan çıkarıp ilk yarı sona ermeden çıkış grafiği yakalamak istiyor

 

 

Akhisarspor'a yenilmesi halinde küme düşme hattına gerileyecek olan Kanarya'da teknik direktör Koeman oyuncularından yakaladıkları pozisyonlarda daha dikkatli olmalarını istedi.

Maçlarda çok fazla pozisyon kaçırdıklarını ve bu sebeple kendi işlerini zorlaştırdıklarını belirten Koeman, "Özellikle son tercihlerde daha dikkatli olmamız gerekiyor. İyi oynasak dahi bunu skora çeviremediğimiz zaman bir anlamı kalmıyor" dedi.

 

 

Slimani ile de özel olarak görüşen Koeman, Giresunspor ağlarına bıraktığı golü hatırlatarak attığı golden sonra açılacağına inandığını söyledi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • enes 5 yıl önce Şikayet Et
    suleymani golcu ise bende barac obama yim. bu golcunun oynadigi lig macinda fener gol atamaz.
    Cevapla