F.Bahçeli taraftarların hayalleri suya düştü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertli taraftarları üzecek bir açıklamaya hazırlanıyor.

F.Bahçeli taraftarların hayalleri suya düştü
F.Bahçeli taraftarların hayalleri suya düştü
GİRİŞ 05.12.2018 10:43 GÜNCELLEME 05.12.2018 10:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış


Taraftarların büyük bir bölümü alınan kötü sonuçların ardından yüksek bir sesle Ersun Yanal'ı takımın başında görmek istediklerini haykırdı. Ancak Erwin Koeman'la yola devam etmeyi seçen Başkan Ali Koç bir türlü beklenen açıklamayı yapmadı.

Son olarak bir taraftarla yaptığı telefon görüşmesinin kaydı sosyal medyaya düşen Başkan Ali Koç, Ersun Yanal için yine kaçamak söylemlerde bulundu.

ERSUN YANAL OLMAYACAK

Kasımpaşa maçı sonrasında yönetim kurulu ile toplantı gerçekleştiren Ali Koç, Ersun Yanal konusundaki tavrını bir kez daha açıkladı. Tecrübeli hoca ile çalışmak istemediğini söyleyen Ali Koç yönetimdeki bazı isimlerin ısrarına rağmen bu konuyu bir daha açılmamak üzere kapattı.

Ali Koç, hafta içinde bir açıklama yaparak Ersun Yanal konusundaki düşüncelerini bir kez daha medyayla paylaşıp taraftarın bu yöndeki beklentilerine son verecek.

 

 

YORUMLAR 21
  • dna 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen git artık yönetemiyorsun.
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    yönetim istifaaaa aziz başkan göreveeee
    Cevapla
  • Momedo 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım iyi veya kötü 1iydi ama takım onda bu hale gelseydi kalpten ölmüş olurdu 1 derbi maçını kaybedince kızgın hali gerek stad izlerken lobide gerek soyunma odalarında belli olurdu kendine göre haksızlık olduğunu düşündüğü maçlarda gazeteciye rv yorumcularına herkes nasibini alırdı. Tüm bu psikolojik sonuçlar başarısızlığı hazmedemesiydi. Ama hel gör ki ali koçta hiç 1 tık yok bu aziz yıldırımdan daha inatçı teknik direktör seçiminden belli ve başarısızlık 1 sıkıntı değil buna göre.
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc diye kendini paralayanlar dusunsun artik
    Cevapla
  • gfb 5 yıl önce Şikayet Et
    ali koç başkan olduğunda taraftarın beklentisi aykut kocamanı gönderme yönünde bunu gözardı edemeyiz dedi ve taraftarın fikrini önemseyerek gönderdi. Taraftar ersun hoca diyor başkan. önemse bizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle