Zeljko Obradovic'ten taraftara isyan!

Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic, Pınar Karşıyaka maçında salon boş olduğu için taraftara uyarılarda bulundu.

Zeljko Obradovic'ten taraftara isyan!
Zeljko Obradovic'ten taraftara isyan!
GİRİŞ 04.12.2018 23:54 GÜNCELLEME 04.12.2018 23:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Pınar Karşıyaka maçının ardından taraftara seslendi ve uyardı.

 

 

İşte Zeljko Obradovic'in maç değerlendirmesi:

"Maça çok tembel, yavaş başladık. Zor bir maç olmayacağını düşünerek başladık. İlk çeyrekte Karşıyaka çok iyi oynayarak 28 sayı bulduysa ve sadece 3 faul varsa bu yeterince gayret gösteremediğimiz anlamına gelir. İlk yarı ve ikinci yarı çok farklıydı. Savunmada daha sert oynamaya başladık, iyi durumdaki bir takıma karşı iyi savaştık, onlar da topu çok iyi dolaştırdılar. Bu bizim her maçı yüzde 100 oynamamız gerektiğini gösteriyor. Potamızı daha iyi korumamız gerekiyor. 2 sayılık atışlarda %67'lik yüzdeyle oynadılar.

 

 

Kesinlikle taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Karşıyaka çok iyi oynadı ve maçın sonuna kadar kazanma şansları vardı. Karşıyaka'yı performanslarından ötürü tebrik ediyorum, kendi oyuncularımı da son çeyrekteki performanslarından ötürü tebrik ediyorum."

MARKO GUDURIC'İN SAKATLIĞI

"Barcelona maçından önce de sakatlık sorunları yaşadık. Bugün de 2 oyuncumuz sakatlandı Durumumuz çok kolay değil. Çok fazla rotasyon yapamadık. Marko Guduric'in durumu biraz daha ciddi gözüküyor. Hemen hastaneye gidecek ve durumunda bakacağız. Yarın daha net bir şey öğreneceğiz."

OBRADOVIC'TEN TARAFTARA İSYAN

"Taraftarlara durumu anlamaları için seslenmek istiyorum. Salona gelin ve bu takımı destekleyin. Her maç salon tamamen dolu olmak zorunda. Benim oyuncularım bunu hak ediyor. Önümüzde Milano maçı var. Ondan önce Panathinaikos ve İBB deplasmanlarına gideceğiz. Senelerdir bize verdikleri desteği devam ettirmelerini istiyoruz. EuroLeague doluluk oranında 9.sıradayız. Bu bizim taraftarlarımızın bize bir mesajı mı? Bu duruma düşmesini mi istiyorlar takımın? Biz her şey için savaşmak istiyorsak desteğe ihtiyacımız var. 7-8 bin kişi değil full salona ihtiyacımız var. Bizim oyuncularımız bunu hak ediyor. Bundan sonra bunu görmek istiyorum. Sadece EuroLeague'de değil tüm maçlarda bunun böyle olması lazım. Bu sene ve bugüne kadar yaptıkları her şey için oyuncularım bu desteği hak ediyor."

YORUMLAR 9
  • ümit☆korku 5 yıl önce Şikayet Et
    adam sonunda seyircileri de fırçaladı haftaya tribünler dolar herkes korkuyor bu adamdan
    Cevapla
  • obra hakli 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi adam haklida biletler bedavami cogu kisi asgari ucret aliyor ayda 4×4 8 maca gitse kac tl yapar
    Cevapla
  • Para yok 5 yıl önce Şikayet Et
    Metin onu anladik da euroleague maclari nerdeyse ful doluyor turkiye ligi o kadar ilgi gormuyor mademki avrupa macina gelene bedava yada indirimli turkiye ligi icin bilet versinler daha cok seyirci gelir
    Cevapla
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol maçlarına gidenlerin hepsi iş adamı mı? Belirtmek istenen şu başarısız bir futbol takımı 40 bin kişi önünde oyunuyorsa fenerbahçe basket takımı bunu fazlasıyla hak ediyor.
    Cevapla
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    futbol takımı rezil durumda ama stat dolu. basketbol takımı Avrupanın en iyi 3 takımından bir tanesi ama salon boş. başka da birşey demiyorum...
    Cevapla
  • Tunç 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilet fiyatları indirilsin .. seyirci salonu doldurur.
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Obra haklı.. takım tarih yazıyor senelerdir ama seyirci maç seçiyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle