Dilmen açıkladı: F.Bahçe'ye geleceğini düşünüyorum

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın takımın başına geleceğini iddia etti.

Dilmen açıkladı: F.Bahçe'ye geleceğini düşünüyorum
Dilmen açıkladı: F.Bahçe'ye geleceğini düşünüyorum
GİRİŞ 03.12.2018 22:44 GÜNCELLEME 04.12.2018 16:51
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda konuk ettiği Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmayı değerlendiren yorumcu Rıdvan Dilmen taraftarın ısrarla takımın başına gelmesini istediği Ersun Yanal ile ilgili, "Ersun Yanal'ın devre arasına kalmadan Fenerbahçe'ye geleceğini düşünüyorum." dedi.

 

 

Dilmen'in yorumları şu şekilde;

"Koskoca Fenerbahçe'nin 14 hafta sonunda 27 puan kaybetmesi olağanüstü bir olaydır. Fenerbahçe geride kalan maçların hepsini kazansa, geçen sezonun şampiyonu Galatasaray'dan 1 puan eksik alıyor, geçen sezonki Fenerbahçe'den 2 puan fazla alıyor."

 

 

"Ben büyük takımda da oynadım, anadolu takımında da oynadım. Büyük takımlara 7-8 tane ofsayttan gol veriliyordu eskiden. Anadolu takımlarının penaltıları verilmiyordu. Ben Anadolu takımından oynarken penaltım verilmiyordu. VAR'dan sonra bu değişti."

"Penaltı tekrarlanmalıydı. İhlali yapanlar sadece Kasımpaşalı'lar değildi."

"Ersun Yanal mevcut yaralara iyi bir pansuman olur"

"Sayın Ali Koç, "Ersun Yanal'ı getirirsem taraftarın istediğini yapmış olurum" gibi bir psikolojide davranmamalı. Ersun Yanal mevcut yaralara iyi bir pansuman olur. Ancak bence Fenerbahçe Conte tarzı bir teknik adamla yoluna devam etmelidir. "Yeniden yapılanma" bunu gerektirir."

"Fenerbahçe'ye geleceğini düşünüyorum"

"Ersun Yanal'ın devre arasına kalmadan Fenerbahçe'ye geleceğini düşünüyorum."

"Günümüz futbolunda 4-2-3-1 sistemi Valbuena ve Barış tarzı, yardımcı hakem gibi çizgiden koşan oyuncularla oynayanmaz. Bu tip oyuncular ancak 4-3-3 dizilişinde faydalı olabilir. Oyuncular istiyor, mücadele ediyorlar ama sistem doğru olmayınca onlara da yapacak bir şey kalmıyor."

YORUMLAR 32
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    VAR a rağmen verilen penaltılarıda unutmamak lazım.
    Cevapla
  • önlisans mağduru 5 yıl önce Şikayet Et
    şu sıralar rıdvan haberleri fazla yok çünkü adam çalışıyor fenere bir hoca getirmek için canla başla çalışıyor...
    Cevapla
  • fb bahçemmm 5 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan hocam ve mehmet demirkol. Bu hafta dev derbi var, akhisar - fb derbisi. kaybeden kümeyi boylar. bilin bakalım kim kaybedecek, tabiki fb.
    Cevapla
  • ver gazı.... 5 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan hocam fb kombi mi ki gaz verip duruyorsun. gaz veriyorsun, veriyorsun sonunda patlıyor işte. demek feneri gazlayan senmişsin. gazla rıdvan hocam gaz ver, gaz ver, ver gazı, ver gazı. boooommmmmm. fb patladı......
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    burada önemli olan topa hakimiyet.golcüler topu havaya atıyor.aslında topa yükseldiğind topu yere doğru vurması gerekir.rakip defansta iki kişi arasında şıkışıp kalacağına boş alana koş sürekli yer değiştir öyle gol bulunur.soldado fos slimani fos.mehmettopal fos fb eksik oynuyor.ersun yanal gelmeli fb toparlanmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle