Ali Koç'tan Ersun Yanal açıklaması!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör Ersun Yanal ve yeni hoca ilgili açıklamayı önümüzdeki hafta yapacağını söyledi.

GİRİŞ 30.11.2018 16:20 GÜNCELLEME 30.11.2018 16:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli bir taraftar ile yaptığı telefon konuşmasında Teknik Direktör Ersun Yanal ile ilişkin soruları cevapladı.

Ersun Yanal ve yeni hocayla alakalı önümüzdeki hafta açıklama yapacağını belirten Koç, “Benim telefonda bu durumlarla alakalı bir konuya cevap vermem başkan olarak doğru olmaz. Çok teşekkür ederim samimi görüşleriniz için” ifadelerini kullandı.

İşte Ali Koç'un Ersun Yanal cevabı:

 

 

YORUMLAR 19
  • Atalay Timur 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Ali Koç köklü bir aileden gelmekte olup Fenerbahçe Başkanlığına çok yakışmaktadır. Bugün facebookta kaleci Volkan'ın resmini gördüm ve çok üzüldüm.Gerçekten acı çektiğini görüyorum. Senelerce Fenerbahçe kalesini korumuş ve gerçek bir profesyonel olan Volkan'ın affedilip Fenerbahçe kalesini korumasını canı gönülden arzu ediyorum.Hata yapmış olabilir ancak affetmek de büyük bir erdemdir. Sn. Ali koç'tan Volkan'ı affetmesini bekliyor ve bu büyük kaleciyi tekrar Fenerbahçe kalesinde görmek istiyorum. Büyük Başkan Ali Koç beyefendiye de bu yakışır. Saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.
    Cevapla
  • urall 5 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten sonra hangi hoca gelirse gelsin. gelen hoca 1 numara olsa dahi, çizeceği kötü bir tablo kariyerine leke olarak gececektir. zaman geçtikçe ün yapmış olan hocalar gelmeyi red edecektir. her geçen hafta alt sıraya demiri atıyoruz.
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Artik anlayin ali kocun amaci FENERBAHÇE yi kume dusurmek babasinin vasiyetini yerine getirmektir
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah avcı gelsin
    Cevapla
  • Iman 5 yıl önce Şikayet Et
    Halen Yilmaz Vural
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle