Samandıra'da Yanal çılgınlığı! Taraftar akın etti

Fenerbahçeli bir grup taraftar, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin önünde toplanarak, sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörü Ersun Yanal lehine tezahüratta bulundu.

Samandıra'da Yanal çılgınlığı! Taraftar akın etti
Samandıra'da Yanal çılgınlığı! Taraftar akın etti
GİRİŞ 28.11.2018 20:49 GÜNCELLEME 28.11.2018 22:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sosyal medya üzerinden organize olan Fenerbahçe taraftarı, saat 20.00’de Fenerbahçe Samandıra Tesisleri önünde toplandı.

 

 

Tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde Ersun Yanal için yönetime çağrıda bulunan taraftarlar, kısa bir açıklamada bulundular.

Yapılan açıklamada, "Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesini istiyoruz. Çünkü Ersun Yanal'ın 2013-2014 sezonunda oynattığı futbolu özledik. Ona haksızlık yapıldığını düşünüyoruz. Çok yanlıştı onun gönderilmesi. Şu an küme düşme hattında mücadele ediyoruz. Tarihimizin en kötü sezonunu yaşıyoruz. Bu taraftar bunu haketmiyor" ifadeleri yer aldı.

 

 

Yaklaşık bir saat boyunca tesislerin önünden ayrılmayan taraftar yolu kapatmak isteyince polis, gruba müdahale etti. Müdahalenin ardından Fenerbahçe taraftarı tesislerin önünden ayrıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • İbrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada hollanda hariç hicbir ligde hollandalı teknik direktör çalıştırılmazken yönetimin acemiliği ile cocu yu getirdiniz.onu gönderdim bari yardimcisinida gönder. Bu hallere düşecek takım mıydınız. Başarılı kim varsa gönderdiniz başarısız kim varsa kaldı yazıklar olsun şimdi ağlayın durun.
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam Ersun yanal fena hoca değil ama bu takıma kendi futbolunu asla oynatamaz,eğer oynatmaya calışırda ısrar ederse burdan garanti veriyorum FB kesin küme düşer
    Cevapla
  • CcC Sivas Yigido CcC 5 yıl önce Şikayet Et
    taraftar akın etti diyorsunuz.. 50 kişi gitmiş..
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence takımın başına Türk hoca olarak Tayfun Korkut gelmeli. Başarılı olacağına inanıyorum.
    Cevapla
  • Bir vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim akıl fikir versin bunlara
    Cevapla
  • sevdali 5 yıl önce Şikayet Et
    kim bu ersun yenal.ne iş yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle