Ali Koç'tan Ağaoğlu'na: Kalk ayağa sevin!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ali Koç'un kendisine ikinci golden sonra, "Neden gole sevinmiyorsun? Kalk ayağa sevin." dediğini söyledi.

Ali Koç'tan Ağaoğlu'na: Kalk ayağa sevin!
Ali Koç'tan Ağaoğlu'na: Kalk ayağa sevin!
GİRİŞ 26.11.2018 02:53 GÜNCELLEME 26.11.2018 10:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış


Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu birlikte izledi.

Ali Koç ile Ahmet Ağaoğlu arasındaki dosthane tavırlar dikkatlerden kaçmazken, ilginç bir diyalog yaşandığı ortaya çıktı.

"KALK AYAĞA SEVİN"

Beyaz Futbol'a konuşan Ağaoğlu, Ali Koç'un gole sevinmesi için kendisini uyardığını söylerken "2. golden sonra ben önümüzdeki taraftarları sakinleştirmeye çalışıyordum. Ali Koç, 'Başkan çok güzel goldü, kalk ayağa sevin' dedi ve tebrik etti" diye konuştu.

"BEDELİNİ BİZE ÖDETTİLER"

Geçmiş Fenerbahçe maçlarına atıfta bulunan Ağaoğlu "Her zaman söylediğim gibi Fenerbahçe maçlarını her zaman sabote ediyorlardı ama sıkıntı aktörlerdeydi. O aktörler devreden çıkınca maç çok rahat geçti. Görüyorsunuz bir sıkıntı yaşanmadan da oynanabiliyorumuş. Bunların bedelini hep bize ödettiler ama Allah da onlara o bedeli ödetir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Senol Senturk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ikiside adam gibi adam. Bir GS li olarak ikisini de tebrik ederim.
    Cevapla
  • Yazik 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz baskanin gozunu seveyim ya nerdrn geldi ali basimiza takimi kume dusurecek
    Cevapla
  • Trabzonu başkanı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne böyle? Adam sevinemiyorum bile. Bin eziklik. Sanki ali Koç'un yanına fotoğraf çektirmeye gelmiş gb duruyor. Ah ah haciosmanoglu olacaktı orda da duruşu gorecektin
    Cevapla
  • Gkhnn 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz hep boyle yenilin hic sknti cikmaz ali koc
    Cevapla
  • Memleket sevdalısı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç cular nerdesiniz, vizyoncu yalanla dolanla aykut hocayıda yedi, Allah aşkına fb nin sahibi yokmu,bu Kim ne yapıyor fb ye başkanlık yapmadıgı kesin, aklıma bu ileriye dönük siyasete yatırım yapıyor diye geliyor, ileride kokusu çıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle