Comolli açıkladı! Volkan ve Ozan Tufan...

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, takımdaki gelecekleri merak edilen Volkan Demirel, Ozan Tufan, Aatif ve Dirar gibi isimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Comolli açıkladı! Volkan ve Ozan Tufan...
Comolli açıkladı! Volkan ve Ozan Tufan...
GİRİŞ 15.11.2018 15:30 GÜNCELLEME 15.11.2018 15:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, FBTV'de yaptığı açıklamada kadro dışı kalan futbolcular hakkında flaş ifadelerde bulundu.

İşte Comolli'nin açıklamaları;

"MAÇLARDA GÜLÜMSEMİYORUM ÇÜNKÜ..."

Çok fazla gülümsememesiyle ilgili sorulan soruya yanıt veren Comolli, "Maçlarda biraz daha gergin ve konsantre oluyorum, o anda gülmemi bekleyemezsiniz. Etrafımda kimseye bakmıyorum maça konsantre oluyorum. Beşiktaş maçı sonrası arkadaşlarım 'Çok güzel atmosfer var' dedi, ben ise 'Hatırlamıyorum' dedim. Maç esnasında sadece sahaya ve hocaya odaklanıyorum." açıklamasını yaptı.

"HİÇBİR KULÜPTE BUNU YAPMADIM"

Oyuncuları alkışlamadığı yönündeki eleştirilere yanıt veren Comolli, "Alkışlamama sebebim şu, daha önce hiç bir kulüpte bunu yapmadım. Ben oyuncularımı ödüllendireceksem özel olarak ödüllendirmek isterim kötü oynadıysa da özel olarak ilgilenmek isterim. Farklı yerlere çekilecek bir mimikle bunu göstermektense bunu kendim yapmayı tercih ediyorum." şeklinde konuştu.

"AYEW, G.SARAY MAÇINDA ÇOK KAÇIRDI..."

Gol sevinçlerine verdiği tepkilere de değinen Comolli, "Gol sevinçleriyle ilgili ise, bazılarında deliriyorum. Vahşice sevinebiliyorum. Bazense çok gösteremiyorum. Alanya maçında çok sevindim çünkü, Ayew ile konuşmamızda Galatasaray maçında çok kaçırmıştı, 'Gol atarsan sevinirim' dedim. Frey ile ilgili ise kulübe çok bağlı bir futbolcu ve karakteri çok iyi. Ayrıca bize attığı golle nefes aldırdı." ifadeleri kullandı.

"MATHIEU VALBUENA İLE KONUŞTUM..."

Son dönemde performansı yükselen Mathie Valbuena ile ilgili konuşan Comolli, "Söyleyebileceğim tek kelime inanılmazdı. Son maçlardaki etkisi ve taktik bilgisi inanılmazdı. Koeman, kendisinden defansif anlamda spesifik şeyler istemişti ve yaptı. Sabah onunla konuştum, 'Yorgunmusun?' dedim. 'Herşey iyi gidiyor' dedi. Anderlecht'e attığımız ikinci golde görebilirsiniz ki artık takım için oynuyor. Golü atmak yerine attırmıştı." dedi.

"BARIŞ ALICI'YI YAKMAK İSTEMİYORUZ"

Altınordu'dan transfer edilen genç yetenek BArış Alıcı'nın durumuyla ilgili soruyu yanıtlayan Comolli, "Takımın hocası ben değilim, Erwin'e sormak daha doğru olur. Barış son iki maçta oyuna girmeye çok yakındı ama o an gelişen şartlar buna engel oldu. Barış'ın sezon başı geldiğinde çok istekli ve iyi performanslar gösterdiğini gördük. Kötü sonuçlarla birlikte özgüveni etkileniyor. Oyuncuyu yakmak istemiyoruz. Kötü giden sonuçlarda özgüveni etkilenecektir. Kendisi ile konuşuyorum. Ona yüzde yüz inanıyorum. Erwin Koeman, ona hak ettiği zamanı verecektir. Tüm genç oyuncularla konuşuyoruz. 3-6-12 ay içinde neler istediğimizi söylüyoruz. Ona, kendisini anlattığımızda da aramızda anlaşabiliyoruz." şeklinde konuştu.

"BERKE'NİN GELİŞİMİ GERÇEKTEN İNANILMAZ"

Altınordu'dan transfer edilen bir başka isim olan kaleci Berke Özer ile ilgili de konuşan Comolli, "Berke'nin hareketleri inanılmaz çabuk. Kendisi U19 karşılaşmasında İngiltere ile özel bir maç yapacak, bende kendisini izleyeceğim. Gelişimi gerçekten inanılmaz." açıklamasını yaptı.

"EKİCİ, ALPER, ŞENER, OĞUZ KAAN, TOLGA..."

Takımdaki sakatlıklarla ilgili bilgi veren Fransız isim, "Mehmet Ekici yeni bir konu değil, sahalara dönme konusunda en yakın kendisi. Milli maç arasında takıma uygun olacağını söylemiştim. Alper Potuk ve Şener Özbayraktar yakın zamanda hazır olacak. Oğuz Kaan'ın gelecek hafta rehabilitasyonu başlayacak. Tolga Ciğerci'nin de morlukların geçtiğini gördük. Optimistik bakarsak kısa zamanda takıma katılacak o da." dedi.

VOLKAN, AATIF VE DIRAR İÇİN AÇIKLAMA

Kadro dışı kalan Volkan Demirel'in durumunda yeni bir gelişme olup olmadığının sorulması üzerine Comolli "Volkan hakkında çok fazla söyleyecek bir şey yok, başkan konuşmuştu ve karar vermiştik. Başkanla konuştuğumuzdan beri bir gelişme yok." derken ayrıca Atıf ve Nabil Dirar için de "Diğerleri Ocak ayında başlayacak transfer sezonunu bekliyorlar." mesajını verdi.

"OZAN TUFAN İLE KONUŞACAĞIM"

Kadro dışı olan bir başka oyuncu Ozan Tufan'la ilgili de önemli açıklamalar yapan Comolli, "Onunla gelecek hafta konuşacağım. Ozan, çok yetenekli ve oynamak istiyor. Onun kariyeri kendi ellerinde açıkçası. Yeteneği var ama buna kendi karar verecek." ifadelerini kullandı.

OCAK TRANSFER DÖNEMİ İÇİN FLAŞ SÖZLER

Devre arası transfer dönemi için taraftarların merakla beklediğinin farkında olduğunu söyleyen Comolli, "Transfer dönemi kelimesini uzun zamandır duymuyordum. Basın ve taraftarlar merakla bekliyorlar. Transfer dönemi zordur. Yatırım yapmak için çok doğru bir zaman olmayacak, transferi sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Ocak'ta ayrılmak isteyenler var onlar için de önemli olacak bu. Ama bizim uymamız gereken FFP kuralları var, bunu başkan da dile getirmişti. Maddi olarak en iyi seviyede değiliz." diyerek işlerinin kolay olmadığını hatırlattı.

 

 

YORUMLAR 4
  • Kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocaya niye odaklanıyon lan?
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama boşu boşuna para veriyorlar
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut bahtiyar etsin.
    Cevapla
  • Vangolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkan afedilsin
    Cevapla