Koeman'dan Cocu itirafı! 'Bana dedi ki...'

Fenerbahçe'de Cocu'nun görevine son verilmesinin ardından geçici olarak teknik direktörlük görevine getirilen Erwin Koeman, açıklamalar yaptı ve geleceği ile ilgili konuştu.

Koeman'dan Cocu itirafı! 'Bana dedi ki...'
Koeman'dan Cocu itirafı! 'Bana dedi ki...'
GİRİŞ 14.11.2018 21:39 GÜNCELLEME 14.11.2018 21:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 

 

Görevine devam edip etmeyeceğini bilmediğini söyleyen Koeman, "Hakkımda iyi yorumlar olması güzel ancak resmi olarak takımda kaldığım konusunda bilgilendirilmediğim sürece bir şey diyemem. Her teknik direktörün kendi anlayışı ve çalışma tarzı var ama her türlü oyunculara bağımlısın. Şu anda futbolcularımız iyi çalışıyor. Ne değiştirdik derseniz, şu anda daha dar alanda, daha kompakt oynuyoruz. Böylece rakiplerimizin işini zorlaştırıyoruz" dedi.

Kazanarak devam etmeleri gerektiğini vurgulayan Hollandalı teknik adam, "Takım olarak sıkıntılı durumdaysan, gücünü ortaya çıkarmalı ve hiçbir güçsüzlük göstermeden oynamaya başlamalısın. Şu ana kadar çok maç kaybettik" diye konuştu.

 

 

"COCU 'BU İŞİ YAP' DEDİ"

Cocu'nun kendisini cesaretlendirdiğini söyleyen teknik adam, "Cocu bana, 'Git ve bu işi yap' dedi. Daha fazla söyleyecek bir şey yok. Kariyerim boyunca kararları duygularımla verdim. Bu anlamda da hiç hayal kırıklığı yaşamadım. Bir macera aruyordum ve işte bir maceranın içindeyim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Erwin Koeman'ın takımın başına geçmesinin ardından Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı, Anderlecht ve Alanyaspor'u ise 2-0 mağlup etti.

YORUMLAR 3
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe macera aranacak kulüp değildir.
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bu. Avrupalılar Türkiyeyi macera yaşayacakları Afrika Safari turu olarak görüyor daha fazlası değil. Başarılı olursa mutlu olur başarısız olursa maaşını tazminatını alır yine mutlu olur. Bari para içerde yerli tdlerde kalsa.
    Cevapla
  • Real yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Işte kafa bu. Açık net ssöylemiş. Macera arıyorum. Arkadaş bize macera için adam lazım degil. Başarıya aç, hep kendini yenileyen ve geliştiren elemanlar lazım.
    Cevapla