Ali Koç'tan G.Saray cevabı ve Jailson kararı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynadıkları olaylı derbi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve Jailson'a ağır bir ceza vereceklerini söyledi.

Ali Koç'tan G.Saray cevabı ve Jailson kararı!
Ali Koç'tan G.Saray cevabı ve Jailson kararı!
GİRİŞ 14.11.2018 20:38 GÜNCELLEME 14.11.2018 22:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

 

 

8 maç ceza alan Jailson'a kulüp olarak da ceza vereceklerini söyleyen idareci, "Derbi maçından beri bir kişiyi federasyondan yönetim kurulu üyesi olsun, çalışanı olsun, aramadık. Derbi sonrası konuşmadık, 1 gün bekledik ve hakkımızı savunmak için video görüntüleri ile açıklama yaptık. Alanya maçından sonra soru geldiği için başkan yardımcımız gelen soruya bir açıklama yaptı. Bizim tutumumuzda saygıda kusur etmemeye çalıştık. Hatası çok olan konuşur ve çok konuşan da çok hata yapar. Biz yaptığımız tek açıklamada gol atan oyuncumuzu en iyi şekilde cezalandıracağımızı söyledik ve Tahkim'den çıkacak cezadan sonra da cezayı vereceğiz. Savunmamız bittikten sonra cezalarımızı görebilirsiniz. Beklenti var. Şiddete, kavgaya alışılmış." ifadelerini kullandı.

Galatasaray gibi sürekli konuşmadıklarını vurgulayan Ali Koç, "Derbiden bu yana ilgiyle, üzüntüyle izliyorum. Biz benzer şekilde her gün konuşup, hatta bazı günler 2 kez konuşsaydık, o eski düzene, içinden çıkmak istediğimiz düzene hizmet etmiş olurduk. Yumruğu masaya kim daha sert vurduğunda o başarılı oluyorsa, biz zaten başarılı olamayacağız demektir çünkü bizim anlayışımız bu değil. Kalifiye insanların olduğu bir ortamda hak edilen başarının sağlanabileceğine inanıyoruz" dedi.

 

 

YORUMLAR 11
  • Futbol sevet 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun ali başkan erdemlik büyüklüktür. Senin gibi düşünceyle futbolumuz düzelicek tir.
    Cevapla
  • Erdogan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sokak kabadayisi yerinde ve dogru olan bir soylemdir gsli arkadaşlar dogruya dogru demek ne zaman yanlis oldu. ?
    Cevapla
  • malatyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim baltayı taşa vurdu. adam teknik direktör değil; MAFYA. Herkesi tehdit ediyor.
    Cevapla
  • dedimki 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sözlerinin muhataplarında , söylediklerini anlayacak kapasite varmı ki, sayın koç....
    Cevapla
  • Yoruk Oglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi canim konusmuyorlarmis milleti aptalmi saniyorsunuz bu donen dolaplarin arkasinda sizin oldugunuzu sanki bilmiyoruz sen konusmasan bile masalarin 24 saat durmadan konusuyor sen anladin onu.
    Cevapla
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    İyiki konuşmuyorsunuz. Semih bey sizin yerinize yeterince konuşuyor. Hakaret ediyorsunuz. Kabadayı diyorsunuz. Size ceza yok. Çünkü arkanızda federasyon var.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kabadayı demekle yanlış mı demiş
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet arkamizda Federasyon var ve o yüzden düsme hattindayiz. Hep camur attiniz Fenerbahceye, bundan sonra nah atarsiniz ! Ali Koc ve Ailesine güvenim sonsuz. Oda bizim Reisimiz
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Terime kabadayi demeyi koç başlatmadı.Çok eskilerden beri olan bu sıfatı ,mekan bastığından sonra da ünvanı hale geldi galatasaraylılar boşuna reddetseler bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle