Fenerbahçe'den G.Saray'a bombardıman!

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Galatasaray'ın açıklamalarına cevap verdi ve PFDK'nın kararlarını eleştirdi.

Fenerbahçe'den G.Saray'a bombardıman!
Fenerbahçe'den G.Saray'a bombardıman!
GİRİŞ 11.11.2018 20:37 GÜNCELLEME 11.11.2018 20:53
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe başkanvekili Semih Özsoy, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından Galatasaray ile oynadıkları derbi maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in açıklamaları ile ilgili görüşleri sorulan idareci, "Herhangi bir takımın antrenörüyle biz diyaloğa girmeyiz ama yöneticilerinin yaptığı açıklamalar hoş değil. Biz kanunlara uyan bir kulübüz, TFF'nin kurallarına uyarız. Olayın buralara gelmesine neden olan oyuncu, sarı kart gördüğü için kurtuldu. 15-20 kez izlenen VAR ile kurtuldu. Artık bizim savunma zamanımız geldi. Federasyonumuz bize göre yaptığı bazı hataları telafi yoluna gidecektir.

Koridorları ele geçirdik sözleri sorulan Özsoy, "Galatasaray stadını bilenler, bilirler. Bizim maçı izlediğimiz yer ile soyunma odasında uzak bir mesafe var. Aşağıya indiğimizde yaşanan çirkin olaylardan haberimiz yoktu. Fatih Terim'in uzattığı eli sıkmak kadar doğal bir şey yoktur, bizi sakinliğe davet ettiler. Sıcağı sıcağına yaptığım açıklamada Hasan hocada sıkıntı var dedim, fazla da bir şey demedim. Bize dostane davrandıklarını düşünerek onlara da teşekkür ettim. Biz çimlerde oyuncuların peşinden koşmadık. Vali'nin olduğu, emniyetin olduğu bir yerde kimse oyunculara sahip çıkamaz. Biz koridorlarda oyuncularımızın yanında olduk." dedi.

Fatih Terim'in resmi açıklamada yaptıkları "sokak kabadayısı" ifadesine takılması sorulan yönetici, "Kabadayılık yapanların kabadayılık yapmasının bir ayıbı yok da, kabadayı demenin mi bir ayıbı var? Biz her lafımızın arkasındayız. Kim ne hak ediyorsa üzerine alsın" cevabını verdi.

 

 

YORUMLAR 41
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    feneerbahceli yoneticler agiz dalasina girecegine takimi adam gibi zirveye getirsinler surekli gundem degistirmekle mesguller
    Cevapla
  • Mirza 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tetikçi.Belhandanın cezasını GS mi vermiş te konuşurursunuz.
    Cevapla
  • zaza 12 5 yıl önce Şikayet Et
    helal
    Cevapla
  • Nedim 0202 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Bu Fenerbahçe her zaman yaptıkları gibi zeytinyağı gibi çıktılar üste kardeşim GS suçlu,Beşiktaş suçlu,Trabzon suçlu bir tek masum olan FB. Adamın orta sahada Tüm Türkiye nin gözleri önünde adama şamar attımı evet attı,Beşiktaş maçında Tüm Türkiye'nin gözü önünde adamın üzerine cisim atıldımı evet atıldı.Yok efendim kafasına denk gelmedi,yok efendim adam rol yapıyor kafası kırılmadığı halde dikiş atılıyor gibi palavraları bırakın kardeşim hem suçlu hemde güçlü.Dürüst olun sahanın içinde maç boyunca hiç bir sorun yok iken iki futbolcu tartışıyor ve didişiyorlar adamın kendisini ringde zannetti adama şamarı indirmedi mi?
    Cevapla
  • cengo 5 yıl önce Şikayet Et
    siz önce kendinize bakın ne haldesiniz türkiyenin avrupada en başarılı t.d ne çamur atmayın kedi uzanamadıgı ciğer hesabı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle