F.Bahçe'den ceza isyanı! 'Adam mı öldürdü?'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Anderlecht galibiyetinin ardından PFDK'nın Galatasaray derbisi hakkında verdiği cezalar hakkında konuştu.

GİRİŞ 08.11.2018 22:03 GÜNCELLEME 08.11.2018 23:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

 

 

 

PFDK'nın verdiği kararları adaletsiz olarak değerlendiren Koeman, şu sözleri kullandı;

''SOLDADO ADAM MI ÖLDÜRDÜ?''

 

 

Cezaları duydum. Örneğin Soldado. Gerçekten inanılmaz... Belhanda, Soldado'yu kovalayıp bir an kovalıyordu. Kafasını, dirseğini kullanıyor. Karşılığı ne? Sıfır maç. Bunun adaletini sağlayacak kişi ben değilim ama görüntüleri gördük. Görüntüler yalan mı söylüyor? Soldado, 6 maç ceza alıyor ama nasıl oluyorda diğer oyuncu sıfır maç ceza alıyor. Gerçekten inanılmaz. Soldado birini mi öldürdü? Ben gerçekten inanamıyorum bu kararlara. Soldado, 6 maçlık ne yapmış? Bence çok gülünç bir durum. Bu adalet mi? Bence değil.

''HAKEMLER OLMADAN FUTBOL OLMAZ''

Ben futbola konsantre olmak istiyorum. Çünkü futbolu seviyorum. Bazen 4. hakemle tartışmalarınız tabii olabilir ama ben onlara saygı gösteriyorum. Hakemler olmadan futbol olmaz. Bazen hatalar yapılabilir ama hakemliğin zor bir iş olmasını bilmeliyiz. Özellikle Galatasaray - Fenerbahçe maçını yönetiyorsanız.

''HOCA OLARAK KAVGA EDERSEM OYUNCULAR NE DÜŞÜNÜR?''

Ben Fenerbahçe'nin hocasıyım. Bir hoca olarak herkes sizi izliyor. Siz bir rol modelsiniz. Gençler sizi izliyor. Eğer ben hakemle kavga edersem veya rakiple kavga edersem oyuncularımdan ne bekleyebilirim? Oyuncularım benim hakkımda ne düşünür? Duygular, futbolun içindedir. Normaldir ama yumruk atmak normal değildir. Duygular yaşanacaktır ama günümüzde bunlar zor şey. Günümüzde herkes çıldırmış şekilde. Herkes hata yapabilir ama bir hata 5-6 kez yapılmaz. Neyse, 2-0 kazandığımız için mutluyum.

''SEVK KARARLARI BİZİ ETKİLEMEDİ''

Sevk kararlarının maçtan önce açıklaması bizi hiç etkilemedi. Çünkü biz futbola odaklanıyoruz. Teknik ekibin bir parçasıysanız her günü kimin oynayıp kimin oynamadığı hakkında konuşursunuz. Cocu ile de her gün konuşuyorduk ama bir futbolcu ismi veremem.

YORUMLAR 13
  • AkılKarİşiDeğil 5 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda hariç herkes ceza aldı. Necimişsin Belhanda.
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    belhandanın yaptıklarını görmüyosunuz adam boşamı tokat attı ona ayıptır.
    Cevapla
  • İMPARATOR 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam öldüren 6 maç ceza mı alıyor sizin ülkede bay teknik direktör? Sanki sütten çıkmış ak kaşık oyuncun varmış gibi konuşuyorsun. Sporda şiddeti kınıyorum.
    Cevapla
  • taliskalı 5 yıl önce Şikayet Et
    caner adam mı öldürdü?
    Cevapla
  • ALBEN 5 yıl önce Şikayet Et
    ben bir konyasporlu .en buyuk ceza hakeme verilmesi lazimdi.cunku o hep gormezden oldu.butun sebebiyeti o verdi..yabancilarada kisatlama gelsin en fazla 3 yabanci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle