Derbide hayatını kaybeden Koray'ın son sözleri...

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koray Şener'in eniştesi, maçtan önce taraftarın babasıyla telefonda konuştuğunu söyledi.

Derbide hayatını kaybeden Koray'ın son sözleri...
Derbide hayatını kaybeden Koray'ın son sözleri...
GİRİŞ 03.11.2018 14:47 GÜNCELLEME 03.11.2018 14:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maçta, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve müdahalelere rağmen kurtarılamayan Koray Şener'in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Genç taraftarın cenazesi nedeniyle polis, Adli Tıp Kurumu binası çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Şener'in cenazesiyle yakınları da geldi.

 

 

Fenerbahçeli taraftar Koray Şener’in eniştesi Güven Gürsan, Şener’in daha önce bir rahatsızlığının bulunmadığını söyledi. Maç öncesinde Şener’in babası Rıfat Şener ile görüştüğünü aktaran Gürsan, şöyle konuştu:

"Babasına geçen hafta boğazının acıdığını söylemiş. Acile götürüyor babası ve burada soğuk algınlığı oluğunu söylüyorlar. Dün sabah ailesiyle kahvaltı yapmış. Daha sonra maça geliyor, babasıyla konuşarak stada girdiğini söylüyor. Telefonunun şarjı az olduğu için babasına telefonunu uçak moduna alacağını söylüyor. Statta her şeyin çok güzel olduğunu söylüyor. Babası en ufak hastalığında hastaneye götürürdü. Statta bir iki bağırdıktan sonra yığılmış. Çok çabuk müdahale etmişler ama hastaneye gittiğinde hayatını kaybetmiş. Dün, bu yaşıma kadar yaşadığım en kötü geceyi yaşadım."

Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerinin ardından, Koray Şener’in cenazesi Karacaahmet Mezarlığı’ndaki gasilhaneye götürülecek.

Koray Şener için yarın saat 11.00’de Ülker Stadı'nda tören düzenleneceği, Şener’in cenazesinin İzmit Yarımca’da bulunan Mimar Sinan Camisinde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Yarımca Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Şener, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için Kocaeli'den gelmiş, tribünde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Şener'in hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtilmişti. İlk yarı boyunca tribünde sessiz bir şekilde oturan Fenerbahçeli taraftarlar devre arasında stadı terk ederek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmişti. 

YORUMLAR 11
  • Çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, nasıl yaşarsak öyle ölürüz.
    Cevapla
  • ERDEM 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Abdûssamed Çelik 5 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu dünyada aklımın almadığı en saçma işlerden biride bu taraftarlık. (Futbol oynamak demiyorum bende halı sahada spor amaçlı futbol oynarım) Genel anlamda bir eleştiri olarak söylüyorum: İnsanlar bir çok eksik yada arızalı yönünü (Psikopatlık, küfürbazlık, egoistlik, bencillik, böbürlenme vs. vs.) bu vesile ile meşrulaştırmaya çalışıyor arıza büyükse karşıdaki insanı öldürmeye kadar giden bir sonuca varıyor. Şu taraftarlığınızı bi gözden geçirin bence siz didişiyorsunuz millet parayı vuruyor. Bu arada bu kardeşimize de Allah Rahmet etsin.
    Cevapla
  • Grsnlu28 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de bir Ts'li olarak kardesimize Allah'dan rahmet, acili ailesine başsağlığı diliyorum. Mekani cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle