Ali Koç, Türk Telekom Stadı'nda tarihe geçecek!

Bu akşamki dev derbide stattaki yerini alacak olan Ali Koç, bir anlamda tarihe de geçmiş olacak. Ali Koç, Türk Telekom Stadı'na takımını tribünden seyreden ilk Fenerbahçe Başkanı ünvanını alacak

Ali Koç, Türk Telekom Stadı'nda tarihe geçecek!
Ali Koç, Türk Telekom Stadı'nda tarihe geçecek!
GİRİŞ 02.11.2018 12:04 GÜNCELLEME 02.11.2018 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

20 yıl boyunca Fenerbahçe'nin başkanlık koltuğunda oturan Aziz Yıldırım, inşaat halindeyken, dönemin diğer Süper Lig başkanlarıyla birlikte Türk Telekom Stadı'nı gezmişti.

Galatasaray'ın yeni stadı, 15 Ocak 2011'de kapılarını açtı. Ancak Aziz Yıldırım burada hiç maç izlemedi. Bu akşamki dev derbide stattaki yerini alacak olan Ali Koç, bir anlamda tarihe de geçmiş olacak. Ali Koç, Türk Telekom Stadı'na takımını tribünden seyreden ilk Fenerbahçe Başkanı olacak. Koç'un bu akşamki mücadeleye başkan vekili Semih Özsoy ve sportif direktör Damien Comolli ile birlikte gitmesi bekleniyor.

 

 

GALATASARAY YÖNETİMİ TAM KADRO

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, yönetici kurmaylarına tam kadro Türk Telekom Stadı'nda olma talimatı verdi. 

Cengiz, Florya'yı tamamen Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a bıraktığı için tesislere nadiren gidiyor. Başkan, önceki gün düzenlenen barbekü partisine bile katılmadı. 

Ancak Mustafa Cengiz'in zorlu Fenerbahçe derbisi öncesinde dün tesislere giderek takımı ziyaret ettiği öğrenildi. Başkan Cengiz, kritik mücadelede takıma sonuna kadar güvendiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 1
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali KOÇ zaten tarihe geçti, bir yılda birden fazla tarihe geçmesi, sayın başkanımıza ağır gelebilir, dikkat etsin maç sonunda skor olarakta tarihe geçebilir.
    Cevapla