Yılmaz Vural'dan bomba açıklama! 'F.Bahçe ile...'

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için adı geçen Yılmaz Vural Fenerbahçe ile görüştü mü? Vural, Haber7'ye çok özel açıklamalarda bulundu...

Yılmaz Vural'dan bomba açıklama! 'F.Bahçe ile...'
Yılmaz Vural'dan bomba açıklama! 'F.Bahçe ile...'
GİRİŞ 01.11.2018 10:50 GÜNCELLEME 01.11.2018 10:51
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

33 yılda 28 ayrı takımı çalıştıran Türk futbolunun en tecrübeli teknik direktörü Yılmaz Vural'ın adı Fenerbahçe için geçiyor. Cocu ile yollarını ayırdıktan sonra hoca kim olsun sorusu Galatasaray derbisi öncesi hala belli değil. Derbilerin derbisine sayılı günler kala Yılmaz Vural'a Fenerbahçe iddialarını sorduk...

Vural'ın açıklamaları şu şekilde;

"Kendimi ben şöyle kariyerliyim, böyle tecrübeliyim diye anlatmama gerek yok. Herkes beni biliyor. Halkın gönlünde bir yerlerde olduğumu da biliyorum. Fenerbahçe'nin son maçında Yılmaz Vural diye tezahürat yapıldığını da duydum. Medya bazı isimlerin adını yazıyor çiziyor, bunların yanında benim adım da var. Olmayan bir şeyi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe büyük bir takım, büyük bir camia, elbette büyük takımı çalıştırmak isterim ama şu an için bazı şeyleri konuşmak gereksiz.

"BİRİLERİNE TELEFON MU EDEYİM?"

Türkiye'de bazı şeyleri yapmak, bir yerlere gelmek için zor. Futbol sadece saha içindeki oyunla oynanmıyor. Şimdi ben Fenerbahçe ile görüşmek için birilerine telefon mu edeyim. Yakışır mı böyle işler. 

Fenerbahçe'nin kadrosu yetersiz diyorlar. Kaleciler milli, stoperler milli, göbekte Topal milli, ileri uçta Valbuena ha keza öyle. Soldado öyle, birkaç genç var milli olmayan. Sallamayın arkadaşlar. O kadar da değil bu işler. 

Fenerbahçe için hiç kimseyle görüşmedim. Simitçide bile telefonum var. Öyle telefonumu saklama huyum falan yok. Müsaitsem arayan herkesle konuşurum. Fenerbahçe ararsa oturur konuşurum.

Nusret Odabaş / Haber7

YORUMLAR 86
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz vural düşme hattındaki takımlara gittiğinde onları ligde tutmuştur. Bence isabetli olur.
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz hoca milli takımı çalıştırmalıdır kendisini fenerbahçede yıpratmamalı.
    Cevapla
  • Kara Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz hoca gelirse lige renk gelir
    Cevapla
  • Cayit elıtok 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben fenerbahçeli olarak yılmaz vural i teknik direktör olsun diyor umYorumunuz
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Takımın başına geçmesi mantıklı olur. Sonuçta düşme potasındaki takımları çalıştırıyor genelde. :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle